Italiensk mad

Klik på billederne og blev inspireret. Opskrifterne er alle blevet afprøvet i vores eget køkken – “Cucina di Langvang”, som vi kalder det 🙂

 

Italienske biscotti - gode til vin eller kaffe
Italienske biscotti – gode til vin eller kaffe

 

Kiksekage med Italiensk strejf

 

Lækker spaghetti carbonara med pølse og broccoli
Lækker carbonara med pølse og broccoli

 

Vitello Tonnato
Vitello Tonnato

 

Italienske panini
Nemme Italienske panini

 

Klassisk Italiensk grøn pesto
Klassisk Italiensk pesto

 

Er du fan af kvalitetsprodukter fra Italien ?

Så er Det italienske køkken måske noget for dig.

De gode produkter og passionen for mad og vin er omdrejningspunktet for os i webshoppen Det italienske køkken. Vi elsker Italien og italiensk mad: de lækre råvarer af høj kvalitet og de enkle og smagfulde retter. Men i Danmark savnede vi et alternativ til supermarkedernes massefremstillede industriprodukter.

Så vi har håndplukket et udvalg af udsøgte italienske vine og delikatesser fra mindre familievirksomheder, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og hvor passion og traditioner er en vigtig drivkraft.

Vi har rejst rundt i Italien for at prøvesmage produkter og besøge virksomheder, og vi har på vores ture nøje udvalgt virksomheder, der fremstiller kvalitetsprodukter.

Vi går efter det bedste af det bedste og leder efter produkter, der ikke findes på det danske marked. Vi er Kenneth og Mette Rem, der har boet 10 år i Rom. Vi har skrevet den kulinariske guide ´Smagen af Rom´, der udkom på forlaget Egolibris i 2016.

(Jeg har lavet en affiliate-aftale med Det italienske køkken. Den gør at jeg får en lille provision, hvis du foretager et køb via linket. Denne indtægt er med til at dække mine udgifter til bloggen samt for fortsat at give dig den bedste service i form af gode råd til din rejse. Dit køb bliver ikke dyrere, hvis du handler via mit link.)

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.