/ / / E-bog: 50 unikke oplevelser i Rom

E-bog: 50 unikke oplevelser i Rom

DKK 125,00

 

E-bog (PDF) med 50 unikke og anderledes oplevelser til din ferie i Rom. Med disse oplevelser følger du ikke bare i fodsporene på alle andre turister i den italienske hovedstad. Alle oplevelser er gennemtestet efter mange års besøg i Den Evige stad. Du kan downloade bogen i den ordrebekræftelse, du modtager lige efter betaling.

Du får lige nu 50 kr. rabat på e-bogen, når du angiver rabatkuponkoden “sommer2021” i kurven, når du betaler. Normalprisen er 125 kr.

Kategori:

Beskrivelse

Efter mange års besøg i Rom har jeg skrevet “50 unikke oplevelser i Rom”. E-bogen (PDF) består af 50 fortællinger med oplevelser, du kan tage ud og se i den italienske hovedstad. Det kan være en seværdighed, en sjov anekdote, en legende eller noget helt fjerde. Til hver oplevelse er knyttet et billede. Ved nogle oplevelser er link, hvor du kan læse mere. Se eksempel i varegalleriet. Alle billeder i e-bogen er taget med mit eget kamera. Bogen fylder 55 A4-sider.

Oplevelserne i denne e-bog fylder ikke nødvendigvis på TOP 10-listen over seværdigheder i Rom. Bogen er derfor primært tiltænkt dig, der allerede har besøgt Rom. Med disse oplevelser følger du ikke bare i fodsporene på alle andre turister.

Du kan downloade bogen i den ordrebekræftelse, du modtager lige efter betaling. Tjek dit spam-filter, hvis ikke ordrebekræftelsen lander i din indbakke. Send mig en mail på info(@)forzaitalia.dk, hvis du har spørgsmål.

Du får lige nu 50 kr. rabat på e-bogen, når du angiver rabatkuponkoden “sommer2021” i kurven, når du betaler. Normalprisen er 125 kr.

Rigtig god læselyst.

Henrik Nørby Langvang

Print Friendly, PDF & Email

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “E-bog: 50 unikke oplevelser i Rom”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.