Bloggens navn og historie

Sammen med min passion for Rom og Italien følger jeg italiensk fodbold meget tæt. På et italiensk fodboldstadion høres ofte “forza Roma” – “kom så Roma”.

Jeg er kæmpe fan af ordet “forza”. Derfor var ikke i tvivl om, at det skulle indgå i bloggens navn. Da jeg skriver historier fra Rom og Italien, var det lige til højrebenet at tilføje Italia. Derfor ForzaItalia.dk.

Nogle forbinder også navnet med et politisk parti i Italien. Det er dog en helt anden historie.

Bloggen så sin begyndelse i marts 2013. Jeg skrev det første blogindlæg den 5. marts 2013 – et “tænkt jobopslag på kravene til en pave, som man var i gang med at vælge på det tidspunkt. 10 år senere har jeg rundet 500 blogindlæg om Rom og Italien.

Baggrunden for bloggen var, at jeg gennem mange år har rejst i Italien. På disse ture tager jeg virkelig mange billeder. Bloggen blev og er derfor min platform til at dele billederne. Så ligger de ikke og støver i en folder på computeren. Dertil krydret med mine egne oplevelser – det er den viden, jeg ønsker at dele med dig, der læser med.

Derfor skal du følge bloggen

ForzaItalia.dk er for dig, der bare ikke kan få nok af Rom og Italien. Den gruppe tilhører jeg. Ikke ekspert, nærmere en begejstret fan med enorm passion for støvlelandet. Samtidig har jeg stor lyst til at skrive historier. Jeg har en stor forkærlighed for Rom, som jeg har besøgt gennem mange år. Jeg deler gerne ud af mine idéer og tips til din rejse til den evige stad.

Du finder et nyt blogindlæg på bloggen hver uge. Det kan være en aktuel historie, en rejsebeskrivelse eller et nyt tip til Rom eller Italien.

Målet er at sproget på bloggen skal være let at læse. Jeg har fokus på de vigtigste ting ved en seværdighed – uden at gå langt i dybden.

Her kan du se en beskrivelse af en af mine favoritkirker i Rom, Santa Maria Maggiore. Du kan også læse rejsebeskrivelser fra andre steder i Italien – læs fx. om besøg i Napoli.

E-bøger om Rom

Efter mange års besøg i Rom skrev jeg i 2020 e-bogen “50 unikke oplevelser i Rom”. E-bogen (PDF) består af 50 unikke fortællinger med oplevelser, du kan tage ud og se i den italienske hovedstad (108 A4-sider).

I 2021 skrev jeg e-bogen “Oplev 29 kirker i Rom” (120 A4-sider) med de mest interessante kirker i Rom efter min mening. Her er også beskrivelser af kirker, som den almindelige turist ikke vil besøge.

Klik på billederne herunder og læs mere om e-bøgerne inde på min webshop.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp ?

Du er yderst velkommen til at kontakte mig, hvis du har forslag til indholdet på bloggen eller har spørgsmål til din egen tur til Rom eller Italien. Jeg har efterhånden hjulpet mange med planlægning af en tur til Rom – kontakt mig på mail – info(a)forzaitalia(.)dk.

Kontakt mig, hvis du kan bruge et af mine billeder på bloggen.

Jeg samarbejder med rejseblokken En verden af rejser, hvor du også kan finde mine artikler. Her finder du stor inspiration til rejser i hele verden fra et stort netværk af andre rejsebloggere.

Booking.com

Har du lyst til at være gæsteblogger ?

Tag udfordringen og bliv gæsteblogger på ForzaItalia.dk. Skriv en artikel om dit favoritområde i Italien som du besøger hver sommer. Har du selv en blog, kan du få et link til din side i artiklen. Del din viden og vær med til at inspirere andre fans af Italien.

Annoncer på bloggen

Når du surfer rundt på ForzaItalia.dk finder du annoncer. Det er reklamer fra eksterne samarbejdspartnere. Hvis du klikker på disse links, får jeg et mindre beløb. Jeg får også en provision af et eventuelt køb, du foretager efter at have klikket på linket.

Jeg har valgt denne løsning, da det er med til at udvikle bloggen og gøre den endnu bedre – så tak når du handler hos mine samarbejdspartnere :-). Hvis din virksomhed er interesseret i et samarbejde, er du velkommen til at kontakte mig på mail – info(a)forzaitalia(.)dk

KØB HOS MINE SAMARBEJDSPARTNERE OG STØT BLOGGEN

Besøgende på bloggen

ForzaItalia.dk havde i 2019 et gennemsnit på godt 6000 unikke besøgende hver måned ifølge Google Analytics. Fantastisk tal som jeg er utrolig glad og stolt over. Under corona-pandemien faldt tallet naturligvis markant. I 2022 er bloggen oppe på næsten 5000 unikke besøgende pr. måned.

Referencer

Det er en passion for mig, at dele ud af min viden og erfaring. Det har jeg også haft muligheden for i form af rejseartikler om Italien til bl.a. Rejsentil.dk, Travelmarket.dk og Julerejs.dk. Herudover har jeg haft freelanceopgaver for Amtsavisen i Randers.

Kontakt mig hvis du har brug for en artikel om Rom eller Italien til din blog.

Få mit nyhedsbrev – jeg spammer dig ikke 🙂

Følg med i mit arbejde med bloggen og modtag mine nyhedsmails, der pt. udsendes 6-8 gange om året. Tilmeld dig herunder. Det er der allerede mere end 400 der har gjort. Tak. Ved tilmelding sender jeg e-bogen “4 dage i skønne Rom”.

Personen bag bloggen

Henrik Nørby Langvang. Ved siden af bloggen arbejder jeg som karriererådgiver med sparring på jobsøgning, ansøgning, CV samt LinkedIn. Herudover laver jeg workshops og webinarer om LinkedIn. Læs mere på min LinkedIn-profil herunder.

Firmaoplysninger

Ciao Italia. Møllestensvej 26, 8940 Randers SV.

CVR: 34812039

Kontakt: info@forzaitalia.dk

Privatlivspolitik – når du besøger min blog.

Handelsbetingelser – når du handler i min webshop.

Her er jeg på Piazza del Popolo i Rom inden halvmarathon i 2018

Læs mere om min baggrund på LinkedIn herunder.

Vis Henrik Nørby Langvangs LinkedIn-profil

 Vis Henrik Nørby Langvangs profil

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.