Italienske panini er en nem og hurtig frokost. Mange italienske barer og caféer har dem i alle afskygninger. Du finder dem også typisk på forskellige markeder.
Caféerne har dem typisk i en glasmontre, så du let bliver fristet, når du går forbi på gaden. Du finder dem også i de rullende “pølsevogne”.
Konceptet er således. Du vælger den med det indhold, du ønsker. Herefter varmes den på en bordgrill. Og vupti er der frokost 🙂
Kage til kaffen?: Italienske biscotti mandelsmåkager
Herunder får du to forslag til opskrifter, som du nemt selv kan lave. Selvfølgelig inspireret og med produkter fra støvlelandet.
Alle billederne på siden er fra vores eget køkken. Så kan du se, hvordan vi gjorde, da vi lavede en virkelig skøn italiensk frokost.
BRUG FOR MERE INSPIRATION ?: Prøv Spaghetti Amatriciana
Panini numero UNO
Panini-brød fra Hatting (Jeg har modtaget mange forespørgsler om disse brød fra læsere her på bloggen. Noget tyder på, at de er udgået. Jeg købte dem i Rema 1000)
Frisk mozzarella
Grøn pesto
Stegt kylling
Panini numero DUO
Panini-brød fra Hatting
Revet mozzarella
Skinke fra Friuli-regionen i NordItalien
Grøn pesto
Stegt peberfrugt i strimler
Endnu mere italiensk mad – få mit nyhedsbrev og følg med >>
Inspiration til din ferie i Rom – tjek mine e-bøger her >>
-
E-bog: Oplev 29 kirker i Rom95,00 kr.
-
E-bog: 50 unikke oplevelser i Rom95,00 kr.