E-bog: Oplev 29 kirker i Rom

95,00 kr.

E-bog (PDF) med beskrivelse af 29 af Roms mest interessante og vigtigste kirker.

Du får 121 sider med beskrivelse af den enkelte kirke. Ikke mindst hvorfor du skal besøge den enkelte kirke. Jeg har besøgt alle kirker gennem mange års besøg i den italienske hovedstad. Du kan downloade bogen i den mail, du modtager lige efter betaling.

Kategori:

Beskrivelse

 

E-bogen (PDF) ”Oplev 29 kirker i Rom” (121 A4-sider) for blot 95 kr.

Læs om 29 af mine favoritkirker i Rom. Dem bør du besøge på din ferie i Rom.

Jeg har besøgt alle kirker flere gange. E-bogen er blevet til ud fra min egen store fascination af Roms flere hundrede kirker. Alle meget forskellige og med hver sin historie og fortælling.

I e-bogen kan du læse, hvorfor du skal besøge den enkelte kirke. Det er vigtigt for mig, at der er noget specielt at komme efter i kirken. Med flere hundrede kirker i Rom, er der helt sikkert nogle, der mangler i denne e-bog. Sådan vil det være. Smag og behag.

For mig er kirkerne en oase i Rom. På et besøg besøger jeg typisk flere kirker hver dag. Ikke nødvendigvis lange besøg.

Kirkerne er glimrende oaser midt i byens pulserende og til tider hektiske liv. Her er kirken et oplagt sted til refleksion. Læse om kirken. Hvile benene. Kigge kort. Eller tage en slurk frisk vand som du kort forinden har forsynet dig med ved en af Roms utallige vandnæser.

Peterskirken kan jeg naturligvis ikke komme uden om. Alle de store og vigtigste er med, men du kan også læse om kirker, der ikke er med blandt de kirker, der fylder i guide-bøgerne.

Print Friendly, PDF & Email

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “E-bog: Oplev 29 kirker i Rom”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.