Hurtig spaghetti carbonara med broccoli

 

Spaghetti carbonara er en klassisk Italiensk pastaret. Den består grundlæggende af æg, ost, bacon og sort peber. Men ikke i aften. Her udskiftede vi bacon med spansk chorizopølse og vi gik endnu videre, vi tilsatte broccoli.

Det færdige resultat
Det færdige resultat

Det skal du bruge til 2 personer;

200g spaghetti
2 chorizopølser på ca. 15 cm.
½ broccolihoved (vi brugte 1 helt broccolihoved)
sort peber
2 æggeblommer
1,5 dl. piskefløde
Evt. en lille smule salt
Parmesanost

SE OGSÅ: Opskrift på biscotti – Italienske mandelsmåkager

Sådan gør du:

  1. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
  2. Samtidig skærer du chorizopølsen i tern og rister dem på panden, til de frigiver den smukke, orange olie og begynder at blive sprøde.
  3. Pluk broccolien i buketter du synes er passende, og kom det i panden til chorizopølsen. Lad det stå og simre, mens smagene smelter sammen, og krydr med peber.
  4. Pisk æggeblommer og fløde sammen, og kværn rigeligt med peber i. Vurdér selv, om der skal en smule salt i ved at smage på chorizoen. Hvis den ikke er alt for salt, kan du godt tilsætte salt efter smag i æggeblandingen.
  5. Når pastaen er al dente, dræner du vandet fra og blander spaghettien i chorizo-broccoli-blandingen. Hæld æggeblandingen ved, og rør rundt, mens varmen fra pastaen “koger” æggemassen, så den bliver tyk og cremet. Drys til sidst retten over med parmesanost.

Retten er hurtig at lave og smager ganske udmærket trods chorizopølse og broccoli.
BUON APPETITO 🙂

 

 

Klik på linket herunder og få mere inspiration til flere lækkerier fra det italienske køkken. Italien for feinschmeckere. Denne webshop har håndplukket vine og specialiteter af højeste kvalitet fra familievirksomheder, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og hvor passion og traditioner er en vigtig drivkraft.

Jeg har lavet en affialiate-aftale med Det Italienske Køkken, der gør at jeg får en provision, hvis du foretager et køb via linket herunder. Denne indtægt er med til at dække mine udgifter til bloggen samt for fortsat at give dig den bedste service i form af gode råd til din rejse. Dit køb bliver ikke dyrere, hvis du handler via mit link herover.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.