Isbarer ved Via Cola di Rienzo i Rom
|

7 isbarer i Rom

Dette indlæg handler om is.

Et emne jeg altid får lyst til at skrive om, når det handler om Rom. For på en måde hænger besøg på isbarerne sammen med et besøg i den historiske stad. Her finder du et åndehul, en pause på vej fra én seværdighed til den næste.

I denne artikel kommer du med rundt til syv af mine favorit isbarer i Rom – nogle af dem afprøvet rigtig mange gange – klik på links og læs endnu mere om den enkelte isbar.

Palazzo del Freddo

Syd for hovedbanegården Termini finder vi Palazzo del Freddo, som er en enorm isbutik. Der er lidt banegårds-ventesal over stedet, tæt ved Metrostationen Vittorio Emanuele – loftet består af buer og det er med til, at der på visse tidspunkter kan være meget støj derinde. Men tag ikke fejl af isen, som de har produceret i mange år.

Har du husket transfer fra lufthavnen? – køb online og spar

rom fiumicino og ciampino lufthavnstransfer

Verde Pistacchio

På Via Nazionale tæt på Piazza Repubblica finder vi Verde Pistacchio, en af de nye isbarer i byen. Det der fangede mit øje var knallerten ude på gaden foran butikken. Da jeg så kikkede ind, er den indrettet med en gammel VW’er som disk og med kasseapparatet oppe i forruden. Se flere billeder ved at klikke på linket.

Giolitti x 2

Tæt ved Palazzo Chigi, ikke langt fra Via del Corso ligger Giolitti, som er den første isbar, jeg besøgte i Rom for efterhånden mange år siden. Og den er med på min liste hver gang, jeg besøger Rom. Du finder du også en afdeling af Giolitti i EUR, i de grønne omgivelser ved Lago dell’EUR. Hyggeligt at nyde isen ved søen.

Alberto Pica

Ponta Garibaldi er en af Roms mange broer. Inden du passerer broen, for at komme over til området Trastevere finder du Gelateria Alberto Pica. Baren der også sælger meget andet, syner ikke af det store. Men tag ikke fejl af deres is – prøv fx. deres specialitet – is med smag af ris a la mande.

Mo´s og Gelarmony

Vi slutter i Prati-området nord for Vatikanet og borgen Castel Sant’Angelo. Her finder vi først Mo’s Gelaterie, der ligger på hovedgaden Via Cola di Rienzo. Den er blevet anbefalet om en læser på bloggen, tak for det :-). Hvis du er til siciliansk is, skal du besøge Gelarmony, der ligger i en af sidegaderne til Via Cola di Rienzo.

Hvad er din favorit isbar i Rom ?

Følg med på bloggen – få mit nyhedsbrev >>

Input til oplevelser i Rom – køb mine e-bøger >>

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.