| | |

Ny bog, Evighedernes by ROM

Som stor fan af Rom er det toppen, når der kommer nyt litteratur om den evige stad.

“Evighedernes by ROM” er en ny 352-siders bog, udgivet af forlaget GAD i juni 2019. Jeg har modtaget bogen som gave fra forlaget og har haft stor fornøjelse af at læse den.

De tre forfattere skriver på bogens bagside, at den er henvendt til den historieinteresserede og kulturrejsende, som gerne vil nogle spadestik dybere, end hvad en almindelig rejseguide kan tilbyde. Det mål er efter min mening lykkedes rigtig godt. Udover viden om de klassiske seværdigheder får du nemlig masser af inspiration til hvordan du ellers kan opleve historiens vingesus i Rom.

Gennem otte afsnit fortælles Roms historie fra kejser August til diktator Mussolini og magthaverne mellem dem og deres betydning for byens udvikling.

Historisk gennemgang

I en klassisk rejseguide er seværdighederne beskrevet område for område i byen. I “Evighedernes by ROM” er seværdighederne beskrevet, som de bliver bygget løbende gennem historien og det er faktisk med til at give et godt overblik.

Hvis du har besøgt Rom flere gange, vil du naturligt kunne relatere mange af historierne i bogen til dine egne oplevelser og det er en fordel for forståelsen af byens historie.

Uanset om du har besøgt Rom mange gange eller du har din første tur til gode, vil bogen give dig inspiration til oplevelser, du bare må have på huskelisten.

Læs også – min anmeldelse af en anden bog – Det Usynlige Rom

Med bogens længde på over 350 sider, er det ikke bare et værk, du læser på 2½ time i flyveren mod Roms lufthavne i Ciampino eller Fiumicino. Men den er efter min mening også værd af bruge ekstra tid på.

Bogen er fint indbundet og i et rigtig godt format, der gør den let at sidde med. Bogens sider er opdelt i to kolonner, der gør den yderst læsevenlig. Der er tilsat illustrationer og billeder undervejs.

Som læser af et utal af rejseguides og bøger om Rom, kan jeg kun anbefale dig at læse dette værk om den italienske hovedstad.

Følg med på bloggen – få mit nyhedsbrev >>

Få endnu flere oplevelser i Rom – køb mine e-bøger >>

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.