Jeg blev introduceret til Giolitti af nogle romerske venner for nogle år siden. Vi skulle have noget “dolce” oven på en lækker aftensmad. Må indrømme, at jeg straks tog stedet til mig, og siden den første gang vender jeg nu altid tilbage til Giolitti, når jeg i Rom.

Giolitti2
Isbutik i Via degli Uffici del Vicario 40

Giolitti, der har ligget her siden 1900, er en stor isbar og minder i størrelse om en anden stor isbar, Palazzo del Freddo. Historien om Giolitti begynder tilbage i 1890 hvor Giuseppe og Bernardina Giolitti startede et mejeri.

LÆS OGSÅ: Spis is i ventesalen hos Palazzo del Freddo

Når du kommer ind i isbaren,  bestiller og betaler du ved kassen. Her får du din bon og fortsætter derefter længere ind i baren, hvor du stiller dig op i køen indtil det bliver din tur. Der er mulighed for nyde din is inde eller ude.

Et blik ind i de gamle lokaler
Et blik ind i de gamle lokaler

Hos Giolitti kan du få meget andet end is. De har mange former for kager, småkager og konfekt.

Du finder Giolitti i Via degli Uffici del Vicario 40. Det er meget tæt på Palazzo Chigi, der ligger på Piazza Colonna, lige ved Via del Corso.

Giolitti isbar i Rom
Giolitti ved aftentide

Du kan læse mere om Giolitti på deres egen hjemmeside her.

Er din favorit isbar i Rom ikke med på listen ? Skriv til os om hvilken og ikke mindst hvorfor. Så kan vi dele den med andre fans af Rom og Italien. Skriv herunder eller info(@)forzaitalia.dk.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.