| | |

Hoteller på vores roadtrip i Italien

I dette blogindlæg kan du læse om de steder, hvor vi boede på vores roadtrip i det centrale Italien sommeren 2016 – meget forskellige steder som bestemt er værd at se tilbage på som en del af den samlede ferieoplevelse.

Vi valgte at booke alle overnatninger hjemmefra, så vi ikke skulle tænke på det undervejs. Det var nemt og overskueligt for os mens andre foretrækker at booke undervejs.

Jeg har lavet en affialiate-aftale med Booking.com, der gør at jeg får en provision, hvis du foretager et køb hos Booking.com via linket. Denne indtægt er med til at dække mine udgifter til bloggen samt for fortsat at give dig den bedste service i form af gode råd til din rejse. Din rejse bliver ikke dyrere, hvis du køber via linket

Hotel Best Western i Chieti

Her boede vi under vores ophold i Chieti
Hotel Parco Paglia i Chieti

Hotel Parco Paglia i Chieti ligger tæt ved Pescara og Adriaterhavet i regionen Abruzzo. Vi havde 2 overnatninger her og det er svært at finde argumenter for at vi ikke skulle give hotellet ***** stjerner. Alt her er simpelthen så pænt og servicen var i top.

Der er gratis P-plads lige ved hotellet. God service i receptionen, hvor vi fik ekstra tips til seværdigheder i området. Rigtig pænt værelse med god plads. Stor morgenbuffét med virkelig god betjening – det har jeg sjældent oplevet bedre – blev taget imod og fulgt til vores bord – der var meget personale til at betjene os. Og så bliver kaffen naturligvis brygget efter individuelle ønsker. Og så var bufféten med i prisen, hvilket vi ikke troede på forhånd, da vi bookede.

Adresse:

Best Western Hotel Parco Paglia
Via Erasmo Piaggio 17
Chieti
Abruzzo

Hotel Cluentum i Tolentino

Hotel Cluentum
Hotel Cluentum i Tolentino

Hotel Cluentum ligger i Marche på hovedvejen mellem Civitanova helt ud til Adriaterhavet og Foligno i Umbrien. Da vi skulle videre mod Assisi og Perugia var det oplagt at tage en overnatning på vores rute. Jeg giver dette motel *** stjerner.

Der er gratis P-plads lige ved hotellet. Fint og pænt hotel uden at være noget specielt, men der manglede intet. Morgenbuffét var med i prisen. Ganske ok men ike så stort et udvalg. Den største oplevelse var dog den unge fyr i receptionen, som var utrolig serviceminded. Faktisk bestilte han pizza til os som også blev leveret inde fra Tolentino. Vi ankom ret sent, så det var virkelig en super service, vi oplevede her. Så lad os sige at han er skyld i mine 3 ***.

Adresse:

Hotel Cluentum
Nuova S. S. 77 km
Tolentino
Marche

Montecorneo Country House i Ponte San Giovanni

Montecorneo Country House
Montecorneo Country House

Montecorneo Country House ligger lidt uden for den lille by Ponte San Giovanni – ca. 15 kilometer fra Perugia lige midt i regionen Umbrien. Jeg giver dette sted *** stjerner. Vi havde 2 overnatninger her.

Montecorneo er helt sikkert det mest specielle sted, vi overnattede – se bare på billedet herover. A la agriturismo/vingård uden dog at der var nogen af delene. Vi ankom til stedet, gik ind i receptionen, hvor der stod at der var åben, men ingen mennesker at se. Til sidst ringede vi på nummeret på vinduet og så kom den søde vært efter nogle minutter. Tydeligt at vi var kommet til et sted, hvor der ikke var så travlt, skønt på en måde.

Her er nem og gratis parkering bag hovedbygningen. Stor pool i havn. Simpel morgenbuffét i kælderen, som dog var ret dyr i forhold til udvalget de andre steder. Værelset var ok med fint plads samt et lille simpelt køkken.

Adresse:

Montecorneo Country House
Strada dei Loggi 136
Ponte San Giovanni
Perugia
Umbrien

 

Albergo RoccaRanne i Montefranco

Hotellet til højre og restauranten ligefrem
Hotellet til højre og restauranten ligefrem

Hotel Rocca Ranne ligger i den lille by Montefranco på toppen af bakken uden for Terni. Rundt om ligger de høje bjerge, så det er et fantastisk skue, der venter her. Lige i nærheden ligger det enorme vandfald Cascata delle Marmore, som vi besøgte på turen.

Det er helt sikkert den overnatning, som kommer først frem i erindringen af de 4 steder. Ikke mindst på grund af udsigten, så beliggenheden er til et rent 5 tal. Samlet ender jeg på *** stjerner for dette sted.

Der er lidt vej at trække med kufferten samt nogle trapper at forcere fra P-pladsen inden du kommer til hotellet – her er ingen biler så centralt i byen. Udsigten fra vores værelse var fantastisk, men til gengæld var værelset lige i underkanten af størrelse samt at wifi ikke virkede, trods vi fik den modsatte besked – ikke at det var afgørende for os, men det er noget der tæller for mange i 2016.

Restauranten ligger lige over for hotellet. Her fik vi en fantastisk middag om aftenen, men morgenbuffetten, var mere på det jævne – det opvejes så af den skønne udsigt, hvis du får en af pladserne ude på terrassen.

Adresse:

Albergo RoccaRanne
Via del Palazzo 10
Montefranco
Terni
Umbrien

Skriv gerne til Forzaitalia.dk, hvis du har spørgsmål til din tur. Du kan skrive til mig ved at udfylde formularen i højre side eller ved at sende en mail til info(@)forzaitalia.dk.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.