| |

Betal med dit VISA-kort i Roms metro

“Med Tap & Go har du allerede billetten i lommen”.

Med denne overskrift fortæller ATAC – Roms kommunale trafikselskab om en ny betalingsløsning til metro og nogle jernbanestrækninger i den italienske hovedstad.

Og det virker! Jeg har selv benyttet løsningen flere gange.

Den nye betalingsløsning er lavet i samarbejde med Mastercard, men alle kort med kontaktløs-symbolet, kan bruges ifølge pressemeddelelsen.

ATAC installerer kontaktløse læsere på alle metrostationer – linie A, B, B1 og C. Hertil på jernbanestrækningerne Roma – Lido, Roma – Viterbo og Roma Centocelle.

HAR DU LÆST MIN GUIDE ? SÅDAN KOMMER DU FRA OG TIL ROMS LUFTHAVNE.

ATAC oplyser, at alle kontaktløse kort kan bruges som betalingsmiddel. Udover Mastercard kan benyttes kort som Visa, American Express og Maestro. Herudover bliver det også muligt at betale med mobiltelefon og smartwatch ifølge pressemeddelelsen.

For at opnå den billigste pris er det yderst vigtigt, at man anvender det samme kreditkort hver gang. På den måde kan systemet udregne din pris.

SÅDAN KOMMER DU RUNDT I ROM: LÆS MIN GUIDE TIL DEN OFFENTLIGE TRAFIK HER

En almindelig billet koster i dag 1,5 euro. Hvis du tager en fjerde tur inden for 24 timer, vil systemet selv aktivere billetprisen for en dagsbillet på 7 euro.

Denne betalingsmåde er personlig og individuel. Det betyder, at du kun kan betale for én person pr. kort. På præcis samme måde, som når du køber to billetter, der gælder til to personer.

Metrotur i Rom i august 2020

Følg med på bloggen – få mit nyhedsbrev

Få flere oplevelser i Rom – køb min e-bøger og få inspiration med i kufferten til Rom

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.