Aktuelt i Rom | Oplevelser i Rom | Turisme

Betal med dit VISA-kort i Roms metro

“Med Tap & Go har du allerede billetten i lommen”.

Med denne overskrift fortæller ATAC – Roms kommunale trafikselskab om en ny betalingsløsning til metro og nogle jernbanestrækninger i den italienske hovedstad.

Den nye betalingsløsning er lavet i samarbejde med Mastercard, men alle kort med kontaktløs-symbolet, kan bruges ifølge pressemeddelelsen.

ATAC installerer kontaktløse læsere på alle metrostationer – linie A, B, B1 og C. Hertil på jernbanestrækningerne Roma – Lido, Roma – Viterbo og Roma Centocelle.

HAR DU LÆST MIN GUIDE ? SÅDAN KOMMER DU FRA OG TIL ROMS LUFTHAVNE.

ATAC oplyser, at alle kontaktløse kort kan bruges som betalingsmiddel. Udover Mastercard kan benyttes kort som Visa, American Express og Maestro. Herudover bliver det også muligt at betale med mobiltelefon og smartwatch ifølge pressemeddelelsen.

For at opnå den billigste pris er det yderst vigtigt, at man anvender det samme kreditkort hver gang. På den måde kan systemet udregne din pris.

En almindelig billet koster i dag 1,5 euro. Hvis du tager en fjerde tur inden for 24 timer, vil systemet selv aktivere billetprisen for en dagsbillet på 7 euro.

HAR DU PRØVET BUSSEN ? FÅ OVERBLIK OVER SEVÆRDIGHEDERNE MED EN SIGHTSEEING MED TURISTBUS.

Denne betalingsmåde er personlig og individuel. Det betyder, at du kun kan betale for én person pr. kort. På præcis samme måde, som når du køber to billetter, der gælder til to personer.

Har du prøvet denne betalingsmåde ? Hvis ja er du yderst velkommen til at dele din oplevelse i kommentarfeltet herunder.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.