| |

Sted for fans af tiramisu i Rom

(FOTO: Den klassiske Italienske dessert tiramisu)

Indrømmet – jeg ser ofte efter tiramisu på menukortet som afslutningen på den gode middag på en italiensk restaurant.

Og nu er der godt nyt, hvis du som jeg elsker den Italienske dessert tiramisu. ZUM tiramisu Roma har åbnet butik (2016) på Piazza del Teatro di Pompeo 20, tæt ved Campo de Fiori. Og den er kommet på min liste, over steder jeg skal besøge på min næste tur. Rom har dog allerede kongen af tiramisu i byen.

ZUM står for Zucchero (sukker), Uova (æg) og Mascarpone – en vigtig del af ingredienserne i en god tiramisu.

Tiramisu har været en populær dessert i Støvlelandet siden 70’erne. Den siges oprindeligt at stamme fra Treviso i Veneto-regionen i det nord-østlige Italien, tæt ved Venedig. Andre legender peger dog på Toscana eller Piemonte som hjemsted, men det er ikke altafgørende..

Butikken sælger tiramisu i forskellige variater. Du kan finde information om butikkens åbningstider på deres facebookside.

Har du fået lyst til tiramisu efter at have læst om denne butik ? Så skynd dig at læse min opskrift på den lækre dessert ved at klikke her.

Pompi – il Regno del Tiramisu – kongen af tiramisu har eksisteret i den Italienske hovedstad siden 1960 og det er et sted jeg vamt vil anbefale dig at prøve. Sidst jeg besøgte deres butik tæt på Piazza dei Re di Roma, fik jeg min tiramisu med i en meget flot æske.

POMPI – Tiramisu i Rom siden 1960 

Har du spist tiramisu i Rom ? Del dit sted med andre fans af Rom. Du kan skrive i feltet herunder eller sende en mail til info(@)forzaitalia.dk – gerne med billeder, vi må dele videre her på bloggen.

Husk at dele artiklen, hvis du kender nogen, der snart skal til Rom.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.