Atter vand i Roms Trevifontæne

Fontænerne og piazzaerne er noget af det, jeg holder mest af ved Rom. Og heldigvis er der mange af dem. Du kommer rundt om et hjørne og pludselig er der en lille plads, og den er ikke nødvendigvis vist på kortet. Sådan er det så charmerende, at man ikke altid ved, at der venter en ny oplevelse lige om hjørnet.

Fontana di Trevi er ikke er af de ukendte og slet ikke lille. Den er en af Roms allermest populære steder at besøge sammen med Colosseum. Sådan er det også for mig – jeg skal bare forbi her hver gang, jeg besøger byen. Fontænen på Piazza di Trevi har været under restaurering i 17 måneder, men nu er der endelig vand i Roms største fontæne.

SE BILLEDER FRA RESTAURERINGEN: Beskrivelse af Fontana di Trevi

Som du kan se på billerne i linket herover, var der etableret en gangbro hen over fontænen under restaureringen. Fin idé der gjorde, at man som nysgerrig turist kunne komme helt tæt på restaureringen og se hvad arbejderne havde gang i.

Trevifontænen har også fået ny LED-belysning, der giver et skønt lys i mørket. Arbejdet er blevet sponseret af modehuset Fendi. På samme måde som Colosseum er blevet restaureret ved af hjælp bidrag fra erhvervsmanden Diego della Valle.

LÆS OGSÅ: Della Valle klar med flere millioner til Rom

Modehuset støtter restaureringen under mottoet “Fendi for fountains” og planen er, at selskabet skal bidrage til restaureringen af flere af Roms fontæner. Fendi er grundlagt tilbage i 1925 i den Italienske hovedstad. Modehuset sælger primært beklædning og parfumer.

ANDRE PLADSER I ROM
Piazza Navona
Piazza Campo de´Fiori
Piazza della Repubblica
Piazza di Spagna

Hvad er din favoritplads i den Italienske hovedstad ?

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.