| | |

Della Valle klar med flere millioner til Rom

Aftalen om restaureringen af Colosseum tilbage i 2010 var med til at skabe meget debat. For skal en privat investor som Della Valle have lov til at vinde prestige på sådan et projekt – er det ikke et statsligt projekt ?.

I denne uge har Roms borgmester Ignazio Marino haft møde med investoren Diego Della Valle om flere investeringer næste år. Della Valle var manden der i 2010 smed 25 millioner euro i restaureringen af et af Roms vigtigste vartegn. Efter mødet mellem de 2 kom der ikke noget konkret ud om hvilke projekter, der kommer på tale. Kun at der foreligger en ny aftale, der sikrer kunsten og kulturen i den Italienske hovedstad nye millioner.

Diego Della Valle er administrerende direkør i den Italienske virksomhed Tods, der producerer sko og andre lædervarer af meget høj kvalitet. Virksomheden drives i dag sammen med broderen Andrea. Virksomheden blev grundlagt i 1920’erne af brødrenes far Dorino.

Della Valle familien ejer fodboldklubben Fiorentina, en af de største klubber i Italien. De kom ind i klubben i 2002 i forbindelse med en rekonstruktion af Toscana-klubben, hvor klubben blev degraderet til Italiens 3- bedste række som resultat af dårlig økonomi efter klubbens tidligere præsident Vittorio Cecchi Gori.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.