| |

På besøg hos Eataly hos Illum i København

(FOTO: Indgangen til Eataly i København)

(Eataly lukkede april 2018)

Eataly handler om mad. Eat Italian. Spis Italiensk. Her kan spises og købes mad og ingredienser fra alle Italiens 20 regioner.  Og for fans af det Italienske køkken er den gode nyhed, at konceptet er åbnet i København, nærmere bestemt i Illum på Strøget. Jeg besøgte stedet i februar 2017.

Baggrund

Min egen erfaring med Eataly stammer fra Rom, hvor Eataly i dag har 2 steder. En 4 etagers forretning på Piazzale XII Ottobre 1492 og en lille butik på Piazza Repubblica, tæt ved Roms hovedbanegård Termini. (lukket)

I Rom får du klart den største oplevelse, hvis du besøger den store forretning. Butikken på Piazza Repubblica er lidt en skuffelse – nok fordi den ikke er større. Butikken i København er større og mere spændende indrettet.

Velbekomme – pizza/foccacia til frokost

Eataly deltog på Verdensudstillingen i Milano 2015, hvor de havde en restaurant for hver af Italiens 20 regioner – altså hele 20 restauranter med specialiteter fra de 20 egne.

MAD FRA 20 REGIONER: Eataly på Verdensudstillingen i Milano 2015

Eataly startede tilbage i 2007 den første butik i Torino, og er siden kommet ud til en række andre byer i Italien. Også uden for den Italienske grænse, nu i den danske hovedstad.

 

København

Eataly – dedikeret til lykke !

Lige når du kommer ind i Illum fra Østergade på Strøget, ser du de rullende trapper, der bringer dig ned på laveste niveau i det store magasin. Her finder du Eataly og et stort udvalg af varer, du kan tage med hjem og bruge til madlavningen.

Du kan også lade dig friste af restauranterne og spise din mad ved et af de mange borde, der findes i området. Eataly tilbyder endvidere madkurser.

Her finder du Eataly i København

Illum på Strøget – Østergade 52 ved Storkespringvandet. (Eataly er lukket april 2018)

Fik du læst mine andre artikler ?

ITALIENSK MAD PÅ FLERE ETAGER: Eataly – Piazzale XII Ottobre 1492

DEN ANDEN BUTIK I ROM: Eataly på Piazza Repubblica

Få endnu mere Italien – få mit nyhedsbrev

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.