| |

Eataly åbner på Piazza Repubblica i Rom

Måske har du allerede besøgt maduniverset i Rom ? Nu får du mulighed for at besøge deres nye afdeling i det centrale Rom, tæt på hovedbanegården Termini. Eataly2 forventes at åbne til sommer.

Byrådet har godkendt, at Eataly2 rykker ind i bygningen, der tidligere havde McDonalds som lejer. Boscolo-hotellet holder til i samme enorme bygning.

Eataly er en unik måde at stifte bekendtskab med et bredt udvalg fra det lækre Italienske køkken på ét sted. Helt fra de friske råvarer til den færdige vare i form af de restauranter der ligger i madmekkaet.

16.000 KVADRATMETER OM MAD: Læs om besøg hos Eataly

Det er således på Piazza della Repubblica du fra sommeren 2015 finder Eataly 2. Virksomheden der i 2004 blev grundlagt af Oscar Farinetti, har i dag afdelinger flere steder i Italien og også uden for Italiens grænser. Bologna, Firenze, Genova, Milano, Alba og Torino er nogle af de byer, hvor du kan besøge Eataly i støvlelandet. Første butik blev etableret i Torino i 2007.

Så i år hvor der er Expo2015 i Milano, der har mad i temaet, får Rom nu også endnu mere inspiration til middagsbordet i form af Eataly. Og flere arbejdspladser i byen, hvilket bestemt også er en positiv vinkel.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.