EATALY i Rom er en kæde af specialforretninger, samlet på ét sted. Et kæmpe butikscenter i flere etager kun om mad. “Købe – spise – lære” er deres motto og det forstår du, når du forlader stedet. På denne side kan du læse mere om EATALY, som jeg varmt vil anbefale dig at besøge på din tur til Rom.

Velkommen hos Eataly
Velkommen hos Eataly

EATALY-konceptet startede i Torino. De eksisterer i flere Italienske byer og andre byer rundt i verden. Hos EATALY i Rom, der åbnede i 2012, finder du 16.000 kvadratmeter med Italienske lækkerier. Du finder hele afdelinger med olier, pasta, vine mv. Og et stort udvalg, så du skal nok finde dit mærke.

Mulighed for at komme på kokkeskole hos Eataly
Kokkeskole hos Eataly

Kokkeskole er (selvfølgelig) en del af konceptet hos EATALY. Hertil kan du naturligvis også købe det udstyr du mangler til køkkenet. Og sikkert blive inspireret til noget du mangler 🙂

Så kan der vælges pasta
Så kan der vælges pasta

Alle former for pasta, serveret på en meget indbydende måde. Det er meget let at få lyst til at købe her.

Stort og lækkert udvalg af oste
Stort og lækkert udvalg af oste

Stort udvalg i oste finder du også her. Du finder naturligvis restauranter, caféer og pizzeriaer her. Så der er rig mulighed for at svare på centrets varer.

FÅ FLERE TIPS TIL DIN FERIE: Shopping i Rom

Olieafdelingen
Olieafdelingen

Her skulle det være muligt at finde lige netop dit mærke af olivenolie.

Oplevelsen ved at besøge EATALY er dens størrelse og at de har ALT om mad under samme tag. Og det er den oplevelse jeg vil anbefale dig. Der er naturligvis mere charme ved at gå til den lokale specialforretning, der hvor du bor i Rom.

Koppemotiv hos Eataly
Koppemotiv hos Eataly

LÆS MERE HER: Officiel side for EATALY

Her finder du EATALY i Rom

EATALY Roma, Piazzale XII Ottobre 1492, 00154 Roma

Tag Metro-linie B til Piramide og gå mod AIR Terminalen
Åben 10-24 hver dag

God tur 🙂

Er du fan af kvalitetsprodukter fra Italien ?

Så er Det italienske køkken måske noget for dig.

De gode produkter og passionen for mad og vin er omdrejningspunktet for os i webshoppen Det italienske køkken. Vi elsker Italien og italiensk mad: de lækre råvarer af høj kvalitet og de enkle og smagfulde retter. Men i Danmark savnede vi et alternativ til supermarkedernes massefremstillede industriprodukter.

Så vi har håndplukket et udvalg af udsøgte italienske vine og delikatesser fra mindre familievirksomheder, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og hvor passion og traditioner er en vigtig drivkraft.

Vi har rejst rundt i Italien for at prøvesmage produkter og besøge virksomheder, og vi har på vores ture nøje udvalgt virksomheder, der fremstiller kvalitetsprodukter.

Vi går efter det bedste af det bedste og leder efter produkter, der ikke findes på det danske marked. Vi er Kenneth og Mette Rem, der har boet 10 år i Rom. Vi har skrevet den kulinariske guide ´Smagen af Rom´, der udkom på forlaget Egolibris i 2016.

(Jeg har lavet en affiliate-aftale med Det italienske køkken. Den gør at jeg får en lille provision, hvis du foretager et køb via linket. Denne indtægt er med til at dække mine udgifter til bloggen samt for fortsat at give dig den bedste service i form af gode råd til din rejse. Dit køb bliver ikke dyrere, hvis du handler via mit link.)

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.