|

Top 5, mest læste blogindlæg i 2017

 

TAK for at du læser med på min blog om Rom og Italien. Uanset om det er første gang, du har fundet herind eller du har læst meget på bloggen.

Traditionen tro fortæller jeg i januar, hvilke fem blogindlæg, der har været de mest læste det foregående år. Således også i år, hvor jeg har gjort den tilføjelse at afsløre, hvor mange visninger, de fem blogindlæg har haft. Og det er fantastiske tal – tak for det.

 

1

Siden om transport fra og til Roms lufthavne har fast plads i top 5 hvert år. Det er i det hele taget på det område, jeg får flest spørgsmål i løbet af året. Og bliv endelig ved med det. Siden har haft mere end 15.100 sidevisninger og er således min mest læste side her på ForzaItalia.dk i 2017.

Ind til den Evige Stad: Til og fra lufthavnene i Rom

2

Ind i mellem deler jeg nogle opskrifter, når jeg har testet nogle italienske retter i mit eget køkken. Der er en af dem, der konstant bliver mere læst end alle de andre opskrifter. Opskriften på italienske mandelsmåkager, biscotti, er læst mere end 10.500 gange i 2017.

Italienske mandelsmåkager: Opskrift på biscotti

3

Turen til Rom handler naturligvis om at se på Roms utrolig mange seværdigheder kombineret med det italienske køkken på en god restaurant med lækker vin. Mange kigger dog også efter shoppemuligheder, hvilket min shoppeguide vidner om. Guiden omhandler butikker, hvor jeg selv har været. Siden har været besøgt mere end 9.600 gange i 2017.

På indkøb i Rom: Shoppingguide til den Evige Stad

4

Et andet spørgsmål på turen til Rom, handler om hvordan man kommer rundt i byen for at se alle seværdighederne. Derfor lavede jeg en guide til det – den har vokset sig stor efterhånden, som den bliver opdateret. Guiden har haft mere end 6.300 visninger sidste år.

Rundt i Rom: Sådan er mulighederne med den offentlige transport

 

5

Rom har to lufthavne. Ciampino og Fiumicino. Ciampino er den lille lufthavn sydøst for Rom mens Fiumicino er den største syvest for byen, helt ud til det Tyrrhenske Hav (Middelhavet). Du kan læse endnu flere facts om de to lufthavne på dem femte mest læste side, over 5.800 visninger i 2017.

Roms 2 lufthavne: Læs om Ciampino og Fiumicino

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.