| |

Hotel Grifo i Rom

Ofte får jeg spørgsmål om og anbefaling på hoteller i Rom.

Min anbefaling vil altid gå på, at du booker et hotel/lejlighed inde i byen. Så er du inde i byen og tæt på de største seværdigheder. Så har du Rom lige uden for døren.

Her kan du læse en anbefaling på Hotel Grifo i Den Evige Stad. Jeg boede her i august 2020, september 2022 og kommer helt sikkert snart til at bo her på hotellet igen. Hotel Grifo der har eksisteret siden 1976, ligger i det skønne Monti-kvarter tæt på både busser og metro.

Roms ældste område – læs min intro til Monti-området

Facts om hotellet

  • Hotellets reception er åben 24/7.
  • Der er mulighed for tilkøbe morgenmad.
  • Gratis WIFI på værelset.
  • Elevator.
  • Mulighed for at tilkøbe værelse med altan.

Vores hotelværelse med udgangen til altanen til højre

Det er meget let at komme rundt i Rom fra Via del Boschetto, hvor Hotel Grifo ligger. Der er få minutters gang både til Via Nazionale, hvor du kan hoppe på busserne og det samme til Via Cavour, hvor du kan smutte med metroen.

Området er fyldt med små erhvervsdrivende, restauranter, barer og isboder. Der ligger også et Conad-supermarked i Via del Boschetto.

Altanen på vores værelse
Morgenmadsrestauranten

Hotel Grifo
Via del Boschetto 144

Du kan booke hotelværelse via Booking.com. Hvis du booke via dette link modtager jeg en mindre provision. Den bruger jeg til at udvikle bloggen og for løbende at kunne give dig den bedste oplevelse med Rom.

Hvis du har spørgsmål om hotellet eller andre spørgsmål om din ferie i Rom er du du velkommen til at skrive på info@forzaitalia.dk.

Via del Boschetto

Følg med på bloggen – få mit nyhedsbrev

Køb mine e-bøger og få ny inspiration til ferien i Rom

Begge e-bøger er skrevet på baggrund af mine mange besøg i Rom. I e-bøgerne har jeg forsøgt at samle nogle af de bedste oplevelser, som jeg gerne vil dele med dig. Du modtager e-bøgerne i en mail, så snart du har købt dem i webshoppen herunder.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.