| | |

Shop på Forzaitalia.dk

Her på bloggen er mit fornemste formål at give dig størst mulig værdi, når du læser med her.

Jeg ønsker at dele min viden om Rom og Italien med dig. Derfor svarer jeg også, hvis du har spørgsmål, jeg kan hjælpe med.

Samarbejdspartnere

Når du surfer rundt på bloggen vil du støde ind i links til nogle samarbejdspartnere. De er nøje udvalgte i forhold til bloggens indhold.

Af og til bliver jeg spurgt, hvorledes man kan støtte bloggens udvikling. Tak for det. Det kan du gøre ved at foretage et køb gennem et af mine links på denne side eller rundt på bloggen.

I dette indlæg kan du derfor se, hvem jeg samarbejder med.

Hvis du køber via et af mine links får jeg en mindre provision, som jeg bruger til at gøre bloggen endnu bedre for dig.

Alle mine samarbejder er relateret til Italien, da jeg ønsker at give dig maksimal værdi af dit besøg på Forzaitalia.dk. Du kan læse endnu mere om bloggens historie her.

Oversigten

Big Bus Tours

Big Bus leverer bus sightseeing i Rom. Hvil benene og se Roms vigtigste seværdigheder. Der er mulighed for at hoppe af og på så længe billetten gælder. Du får 10% rabat hos Big Bus hvis du køber billetten online.

Big Bus Turistbus foran Termini i Rom

Terravision

Terravision bringer dig fra og til Ciampino og Fiumicino-lufthavnene i Rom. Herudover har Terravision samme service i en lang række andre byer i Italien. Milano, Firenze, Venedig og Palermo er nogle af dem. Køb din billet online og spar penge.

Bus fra Terravision ved banegården i Rom

Viator

Viator tilbyder et overflødighedshorn af guidede ture på engelsk til mange af Roms seværdigheder. Hvis du får lyst til en dagstur ud af Rom til fx. Tivoli eller Vesuv, har Viator også gode bud på en tur. Du finder oplevelser med Viator over hele Italien.

E-bøger om Rom – mine egne udgivelser

De sidste par år har jeg skrevet to e-bøger om Rom. Begge er baseret på mine egne oplevelser i den evige stad gennem mange år. Klik på links herunder og læs mere om e-bøgerne, som du modtager, så snart du har betalt.

Booking.com

Booking.com har siden 1996 været en af de foretrukne hjemmesider, når der skal søges på feriebolig og fly. Med mere end 140.000 destinationer i 230 lande er der god mulighed for at finde bolig og fly, der passer til din ferie i Italien. Jeg har selv brugt Booking.com til at booke hotel, når jeg har været på roadtrip i Italien.

Rejsegear

RejseGear har en vision om at tilbyde dig de bedste produkter til din rejse. Her finder du kufferter i alle afskygninger, rejseadapter, nakkepude og meget andet. Rejsegear stræber efter at udbyde det største udvalg af udstyr til ferien.

Saxo

Mangler du læsestof og guides til din ferie i Rom og Italien ?. Saxo har et enormt udvalg af fysiske og digitale bøger og det sker, at jeg selv bliver fristet når jeg surfer rundt på deres side.

Unisport

Er du fan af italiensk fodbold ?. Unisport har et stort udvalg af spilletrøjer og spilletøj fra klubber i støvlelandet. Unisport er en af Europas førende online forhandler af fodboldstøvler, fodboldtrøjer og andet udstyr. Med base i København har Unisport siden 1995 serviceret fodboldspillere og fans med de bedste fodboldprodukter og med kyndig vejledning herom.

momondo

momondo er en inspirerende rejsesøgeside, som sammenligner tilbud på fly, hoteller og billeje. momondo er ikke et rejsebureau men forbinder dig med rejseselskaberne via din søgning på deres hjemmeside. Jeg bruger ofte momondo som et alternativ til Booking.com.

Følg med på bloggen – få mit nyhedsbrev >>

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.