Godt nytår – top 5 i 2015

 

Buon capodanno. Rigtig godt nytår til dig der læser på min blog. Jeg håber, du er kommet godt ind i 2016. I dette blogindlæg ser jeg tilbage på 2015 og bringer her en TOP 5 over de mest læste blogindlæg på ForzaItalia.dk i 2015.

 

Nr. 5

Vingården lidt uden for San Gimignano er et skønt udgangspunkt for en ferie i Toscana. I 2013 var disse omgivelser blandt cypresser, olivenlunde og vinmarker udgangspunktet for vores ferie. Læs artiklen herunder og bliv inspireret til din ferie i Toscana.

Vingården Fattoria di Fugnano

Nr. 4

Shoppeguiden til Rom herunder er 4. mest læste side på bloggen i 2015. Her får du inspiration til indkøb i den Italienske hovedstad. Alt fra butikker, shoppegader, markeder og butikscentre. Guiden er blevet til ud fra mine mange besøg i den evige stad. Jeg har selv besøgt alle stederne og der vil løbende komme flere til. Læs blogindlægget og få inspiration til dine indkøb i Rom.

Shoppingguide til Rom

Nr. 3

Nummer 3 på listen er en guide til den offentlige trafik i Rom. Guiden giver et overblik over muligheder og priser for at komme rundt og se alle Roms skønne seværdigheder. Klik herunder og læs mere.

KÆMPE GUIDE: Sådan kommer du rundt i Rom

Nr. 2

Den 8. december 2015 startede Jubelåret i den katolske kirke. Dette blogindlæg fra april 2015, hvor Paven bekendtgjorde året, er der rigtig mange der har læst – det er nr. 2 på listen over de mest læste blogindlæg på ForzaItalia.dk i 2015. Klik herunder og læs alt om Jubelåret, der varer indtil 20. november 2016.

Paven annoncerer ekstraordinært jubelår

 

Nr. 1

Opskriften på den klassiske Italienske mandelsmåkage er det mest læste blogindlæg på ForzaItalia.dk i kalenderåret 2015. Klik på linket herunder, hvor du også finder inspiration til flere Italienske lækkerier.

Biscotti – Italienske mandelsmåkager

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.