|

Turen går til Italien med Ulla Terkelsen

Det var med stor spænding, at jeg torsdag aften stillede ind på TV2 Fri for at se det nye program “Ulla Terkelsen i Italien”. Her rejser den kendte TV2-korrespondent rundt i Støvlelandet sammen med Eva Ravnbøl, der har boet i Italien mere end 25 år.

Motiv fra gade i Napoli
Motiv fra gade i Napoli

Aftenens program tog udgangspunkt i Rom. Herfra til trøffeljagt i byen Norcia i Umbrien med trøffelhunden Lulu. I området findes nogle af verdens bedste trøfler. I programmet kommer de 2 værter også til NordItaliens største by Milano i Lombardiet, hvor de besøger operahuset La Scala – et af de allermest berømte i verden. Her møder vi også en flok pensionerede musikanter på et alderdomshjem kun for den målgruppe – det eneste i verden, doneret af Hr. og Fru Giuseppe Verdi. Vi kommer også en tur til SydItalien og Napoli i Campania på jagt efter julekrybber.

Alt i alt en meget interessant og underholdende udsendelse, med fokus på ting, du ikke lige oplever på en typisk ferie i Støvlelandet. Jeg kan kun sætte mig til at vente til næste torsdag hvor næste afsnit kommer på TV2 Fri kl. 20.40. Pt. kan du se den første udsendelse ganske gratis på TV2 Play.

Ulla Terkelsen i Italien: Se premieren her 

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.