|

Godt nytår – top 5 i 2016

 

Her i starten af det nye år ser jeg traditionen tro tilbage på 2016 med et blogindlæg, hvor jeg afslører hvilke af mine blogindlæg, der har haft flest læsere. Hele 3 af blogindlægene var også på listen i 2015.

5

Vesuv – vulkan ved Napoli i det sydlige Italien

Det 5. mest læste indlæg i 2016 er ny på min Top 5. Det handler om mit besøg på Vesuv – vulkanen ved Napoli. Det var en kæmpe oplevelse at komme op på toppen og kigge de 318 meter ned i krateret på den eneste aktive vulkan på det europæiske fastland. Klik på linket og læs endnu mere.

På toppen af Vesuvio
På toppen af Vesuvio

 

4

Guide – sådan kommer du rundt i Rom

Min guide til at komme rundt i den Italienske hovedstad er igen i 2016 et af de mest læste blogindlæg på Forzaitalia.dk – i 2015 var det nr. 3 på listen. Guiden bliver løbende opdateret for at give dig de bedste tips til at komme rundt i Rom på den bedste måde. Klik på linket herover for at læse hele guiden. Input modtages gerne, hvis du oplever din tur anderledes end beskrevet.

En af Roms små charmerende busser
En af Roms små charmerende busser

3

Shoppingguide til Rom

Shoppingguiden er en samling af inspiration til dig, der skal til Rom. Den er igen i 2016 et af mine mest læst blogindlæg – sidst var den på 4. pladsen. Her har jeg beskrevet alt fra butikker til markeder – steder jeg selv har besøgt. Læs listen og få inspiration til din shopping i Den Evige Stad.

Shopping i Rom
Shopping i Rom

2

Biscotti – Opskrift på Italienske mandelsmåkager

Opskriften på Italienske mandelsmåkager må denne gang se sig henvist til 2. pladsen efter at have været mit mest læste blogindlæg i 2015.

Lækre Italienske mandelkager
Lækre Italienske mandelkager

1

Transport til og fra lufthavnene i Rom

Denne guide er årets højdespringer – i 2015 var den slet ikke på top 5 listen og i 2016 er den mit mest læste blogindlæg. Guiden giver dig overblik over transport- mulighederne til og fra Roms 2 lufthavne. Jeg modtager meget gerne input, hvis du oplever din tur anderledes end beskrevet.

Lufthavnen i Ciampino.
Lufthavnen i Ciampino.

 

TOP5: Listen over de flest læste blogindlæg på ForzaItalia.dk i 2015

Tekst

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.