Balotelli sikrer Italiensk sejr ved VM

Et knivskarp Italiensk landshold vandt første kamp med 2-1 over England. I en kamp hvor Italien ikke skabte mange chancer, var man til gengæld skarpe, når chancerne opstod. Claudio Marchisio scorede i 1. halvleg efter hjørnespark efter oplæg fra anfører Andrea Pirlo og Mario Balotelli scorede sejrsmålet i 2. halvleg efter oplæg fra en stærk spillende Candreva.

SE MERE HER: Facts om Italiens kampe ved VM i Brasilien

Italiensk flag
Hos Italien var anfører Andrea Pirlo og Antonio Candreva de mest iøjnefaldende spillere i dagens kamp. Balotelli blev kåret som “Man of the match” efter kampen.

I samme pulje besejrede Costa Rica meget overraskende Uruguay med 3-1. Dermed er Costa Rica og Italien i spidsen med hver 3 point.