| | | | |

Igang med 2015

Du læser her mit første blogindlæg i 2015. Ud over Jul og nytår har den stået på flytning fra lejlighed på 4. sal til hus, så jeg har haft travlt. Nyder meget de manglende trapper :-). I dag er jeg så igen kommet online, og det er tid til at tage fat på bloggen.

Motiv fra Positano på Amalfikysten
Motiv fra Positano på Amalfikysten

Tirsdag var det Helligtrekonger, eller La Befana som er en helligdag i Italien. Du kan læse mere om dagen ved at klikke her.

Min plan for det nye år er fortsat at dele gode og aktuelle historier fra Italien og Rom. Til dig der som mig er fan af alt fra Italien.

Inden for de næste par måneder vil du finde miniguides til Napoli, vulkanen Vesuv, Pompei og Amalfikysten, som vi besøgte i oktober. Klik på linket herunder, og læs de tidligere miniguides til spændende besøg i Italien.

INSPIRATION TIL DIN FERIE: Miniguides til Italien

I forbindelse med overgangen til det nye år har Italien overgivet formandskabet for EU videre til Letland. Præsident Giorgio Napolitano benyttede årets sidste dag til at bekræfte rygterne om, at han trækker sig fra posten. Napolitano der fylder 90 år i 2015, må også siges, at have taget sin tørn i det politiske. Det giver ministerpræsident så Matteo Renzi en større udfordring med at finde en ny til posten. Det kommer vi til at høre mere om senere.

Sidder du derude med et godt tip til andre fans af Italien, fx. en god restaurant, en oplevelse eller andet, er du meget velkommen til at skrive til info(@)forzaitalia.dk

Godt nytår til dig.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.