Kaffebaren Tazza d’Oro i Rom ligger i Via Degli Orfani 84, blot et stenkast fra Pantheon. Grundlagt i 1946 af Mario Fiocchetto. Et oplagt besøg efter du har besøgt Pantheon.

Velkommen hos Tazza D´Oro
Velkommen hos Tazza D´Oro

Her er mulighed for at hvile benene. Der er dog ikke mange siddepladser. Det er meget almindeligt, at du får serveret ved baren, drikker din kaffe og derefter fortsætter din daglige gerning.

PRØV OGSÅ: Roms ældste café

Via Degli Orfani munder ud på Piazza della Rotonda, hvor Pantheon ligger. Det er en stor kaffebar modsat Sant’ Eustachio. Når du har smagt på varerne, har de et stort udvalg af kaffe, the og chokolade.  Ellers er der jo bare en dejlig duft dette sted, og kan kun være enig i “Aroma di Roma”, som de skriver på deres hjemmeside.

DEN OFFICIELLE SIDE: La Casa Tazza D’Oro

De reklamerer med at de laver verdens bedste kaffe, så måske et besøg værd 🙂

Få mere Rom i din mailboks – tilmeld dig mit nyhedsbrev >>

Flere oplevelser på din ferie i Rom – køb mine e-bøger her >>

Tips til guidede ture og andre aktiviteter på din tur til Rom >>

Viator tilbyder et stort udvalg af aktiviteter på din ferie i Rom. De tilbyder guidede ture til Vatikanmuseerne, Galleria Borghese, sejlture på Tiberen og meget andet.

Klik på linket og se, om du kan finde inspiration hos Viator.  Hvis du køber en aktivitet via mit link, giver dit køb en lille provision til driften af denne blog. Dit køb bliver ikke dyrere.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.