|

Roma udfordrer den gamle dame

Lørdag sparkes der gang i den bedste Italienske fodboldrække Serie A. Sæsonens helt store spørgsmål er, om AS Roma kan udfordre Juventus i kampen om mesterskabet. 2 ubekendte afgør mesterskabet. Lykkes det Roma-træner Garcia at få sammenspillet de mange nye spillere ? og hvordan klarer Juves nye træner Allegri sig efter manglende succes hos AC Milan, at han er kommet til en klub med 3 mesterskaber på stribe?

Ambitionen hos hovedstadsklubben er der ikke tvivl om. Mesterskabet er målet for den kommende sæson. En sæson hvor man markedsfører sig under titlen “Hungry for glory”. Hen over sommeren har klubben fået penge i kassen i form af en aktieemission og offentliggjort planerne for et nyt stadion.

Outsiderne til guldet bliver Napoli, de 2 Milano-klubber Milan og Inter og Fiorentina. Napoli bliver her mit bedste bud, da de ikke har skiftet meget ud i sommerperioden samt fortsat har Benitez i spidsen. Milan har efter en skidt sidste sæson fået ny træner i Pippo Inzaghi, der har sagt farvel til Mario Balotelli men tilgengæld byder velkommen til Fernando Torres. Og så er der fortsat få dage tilbage af transfervinduet, der kan flytte spillere fra klub til klub.

ForzaItalia.dk gætter på følgende top 5 sæson 2014-2015;

  1. AS Roma
  2. Juventus
  3. Napoli
  4. Milan
  5. Inter

Som danskere kan vi glæde os over at det er det kommet på plads at Frederik Sørensen i den kommende sæson spiller for Preben Elkjærs gamle klub, Hellas Verona og at Simon Makienok skifter fra Brøndby til oprykkerklubben fra Palermo. Det bliver spændende at følge de 2 spillere.

7 fantastiske minutter med 30 mål fra sæsonen 2013-2014 – god fornøjelse med den nye sæson 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=3XahnjU63kQ

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.