|

Peroni på vej til at blive japansk ?

 

(FOTO: L’Antica Birreria Peroni i Rom)

Det verdenskendte Italienske ølmærke Peroni kan være på vej mod et salg, skriver den Italienske avis La Repubblica. Køberen er japanske Asahi Group Holding og prisen er mere end 3 mia.

Hvis du har drukket øl til pizzaen i Italien, er der stor chance for, at du har drukket Peroni. Det legendariske ølmærke stammer helt tilbage fra 1846. Her startede Francesco Peroni sit lille bryggeri i Vigevano, syd for Milano i Lombardiet. I tilknytning til bryggeriet var også en lille butik og et sted, hvor man kunne nyde varerne. I 1864 rykkede administrationen til Rom under ledelse af Francescos søn. Francesco døde i 1894. Hovedkvarteret ligger i dag i Via Renato 8 i det østlige Rom.

PERONI: Den officielle hjemmeside

I dag indgår Peroni som en del af SABMiller, et selskab af forskellige mærker. Selskabet er samlet set verdens næststørste bryggeri. Det japanske selskab ventes at købe dele af SABMiller, herunder altså Italienske Peroni.

Du har mulighed for at smage den legendariske øl i L’Antica Birreria Peroni der ligger i Via di San Marcello 19 i Rom – tæt ved Via del Corso og Piazza Venezia. Stedet har siden 1906 serveret alle varianter af Peroni. Det er derfor et oplagt besøgsmål, hvis du vil smage den Italienske øl i legendariske omgivelser. Du kan læse mere om stedet på deres egen hjemmeside – klik her.

HAR DU LÆST ?

OVERBLIK OVER ROM: 6 skønne udsigter over Den Evige Stad

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.