Italien har aldrig tabt til Tyskland ved en slutrunde

 

Det var en af de bedste kampe hidtil, da Italien vandt 2-0 over de dobbelte spanske europamestre ved EM i fodbold i Frankrig. Nu venter Tyskland i kvartfinalen på lørdag – et hold der bestemt ikke har Støvlelandet som favoritmodstander ved en slutrunde – faktisk har Italien i 8 kampe ved enten EM eller VM endnu ikke tabt til tyskerne.

Udtalelser efter kampen mod Spanien

Den tidligere Italienske midtbanestrateg Andrea Pirlo udtaler på Twitter “Hvilket hold – fantastisk drenge, nu kigger vi os ikke længere tilbage”.

Skadede Claudio Marchisio, som skulle have været med til EM siger på Twitter”  Fantastisk drenge, fremad, fremad, fremad”.

Mario Balotelli som ikke fandt vej til den Italienske trup udtaler på Instagram” WOW, jeg ville virkelig gerne have været med i Frankrig. Men jeg må sige her hjemmefra og derfor som fan, at jeg er meget begejstret over drengene – Forza Italia”.

Udtalelser frem til kampen mod tyskerne

Roma-spilleren Alessandro Florenzi udtaler til den Italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport “Vi klarede et stort punkt mod Spanien, nu venter Mount Everest. Vi er dog også et godt hold og kan præstere store resultater. Jeg misunder ikke noget hos tyskerne, selvom de er verdensmestre”.

Til samme avis udtaler den tidligere Italienske landstræner og ex. træner i Bayern München Giovanni Trapattoni” Tyskland er som kansler Merkel, der ønsker at bestemme over alle de andre – i den sammenhæng er vi de små, men kan alligevel godt udfordre dem. Jeg tror vi vinder kampen efter forlænget spilletid”.

FÅ OVERBLIKKET: Sådan er det gået Italien til EM

Om de 2 skadede spillere udtaler den Italienske landsholdslæge Enrico Castellacci: “Antonio Candreva er i bedring, men stadig ikke klar til at spille – værre er det med Daniele de Rossi, der fortsat døjer med problemer i sit højre lår”. Både Candreva og de Rossi har været markante figurer på det Italienske hold indtil nu, så det vil være en markant svækkelse, hvis de ikke kan spille mod tyskerne.

Tysk-Italienske stormøder ved slutrunder

2012 EM:  Italien vinder 2-1 i semifinalen (1-0 og 2-0 Mario Balotelli og 2-1 Özil).

2006 VM: Italien vinder 2-0 i semifinalen efter forlænget spilletid (1-0 Fabio Grosso og 2-0 Alessandro Del Piero) (VM i Tyskland).

1996 EM: De 2 hold spiller 0-0 i det indledende gruppespil.

1988 EM: De 2 hold spiller 1-1 i det indledende gruppespil (1-0 Roberto Mancini og 1-1 Andreas Brehme).

1982 VM: Italien vinder finalen 3-1 (1-0 Paolo Rossi, 2-0 Marco Tardelli, 3-0 Alessandro Altobelli, 3-1 Paul Breitner)

1978 VM: De 2 hold spiller 0-0 i det indledende gruppespil.

1970 VM. Italien vinder semifinalen 4-3 (1-1) efter forlænget spilletid (1-0 Roberto Boninsegna, 1-1 Karl-Heinz Schnellinger, 1-2 Gerd Müller, 2-2 Tarcisio Burgnich, 3-2 Luigi Riva, 3-3 Gerd Müller, 4-3 Gianni Rivera ).

1962 VM: De 2 hold spiller 0-0 i det indledende gruppespil.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.