|

Inspiration til din ferie i Italien

Jeg har haft fornøjelsen af at skrive 6 rejsesider om Italien til rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk. Her kan du blive inspireret til at besøge et nyt område i støvlelandet. Se link til de 6 sider nederst i denne artikel. Under billedet følger en kort appetitvækker.

Viva Italia

Italien er fyldt med oplevelser for enhver smag. Landet der blev republik i 1946 har 20 regioner med hver sit særpræg og historie. En kompliceret historie der kan være svær at finde hoved og hale i. Fra store moderne byer til de helt små idylliske middelalderbyer. Og hvem kommer ikke i tanke om det skønne Italienske køkken og landets kultur med flest seværdigheder på Unescos liste over verdens naturarv.

Italiens hovedstad

Rom er nationens hovedstad siden 1861. Byen er også hovedby i regionen Lazio. Byen er også kendt som caput mundi – verdens hovedstad med henvisning til byens centrum i Romerriget.  Verdens mindste stat Vatikanstaten med Peterskirken, centrum for den katolske kirke. Et af Europas populæreste rejsemål.

Lago di Garda

Gardasøen har været et populært rejsemål for danskere gennem flere år. Og det med god grund. Omkring Italiens største sø er der skøn natur med panorama-udsigter og charmerende byer i et kuperet terræn. Et super udgangspunkt for en god ferie.

SPAR PENGE PÅ REJSEN: Hent Travelmarkets gratis E-bog her

Venezia

Venedig er en unik by og en af verdens smukkeste. Kanalbyen er hovedby i regionen Veneto i det nordøstlige hjørne af Italien. Efter Rom og Milano er Venedig den Italienske by med flest turister pr. år.

Sardegna

Sardien er den næststørste ø i middelhavet efter Sicilien. Øen er samtidig en af Italiens 20 regioner og den eneste uden motorveje. Cagliari er hovedbyen. Langt den største del af øen er kuperet og bjergrigt. Øen har rigtig mange får, så bliv ikke overrasket, hvis du ser en fåreflok. Mælken bruges til at fremstille en lang række lækre oste.

Italiens største ø

Sicilien er en guldgrube af historiske steder at udforske, hvilket skyldes øens forskellige magthavere gennem tiden. Palermo er regionens hovedstad. Europas største vulkan Etna, er naturligvis også markant på øen.

FÅ INSPIRATION TIL DIN FERIE: 6 rejsesider med rejsemål i Italien

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.