Duolingo lærer dig Italiensk
| |

Lær Italiensk med Duolingo

Vil du gerne lære Italiensk og forstå skiltene, når du er på shopping i Italien ?

Duolingo er et godt svar på det spørgsmål.

Duolingo er et gratis online værktøj til at lære sprog, herunder Italiensk. Værktøjet findes både på webstedet og som App.

App’en er meget praktisk forstået på den måde, at du med det samme kommer igang med at lære sætninger og udtale og skrive ord. Det gør, at du hurtigt lærer nogle ord og det er motiverende for det videre forløb med app’ens lektioner.

Uglen Duo som er symbolet for Duolingo, har jeg taget til mig og modtager nu dagligt en påmindelse om dagens lektion. Ved bare 5 minutter hver dag vil du hurtigt lære en del ord og sætninger.

Udover at lære grammatik og ord lærer du også at udtale ordene korrekt, derfor skal din mikrofon være tilsluttet for at opnå den maksimale effekt. Faktisk kan du også konkurrere med dine venner, der også er igang med at lære sproget.

Desværre er sproget i APP’en på engelsk, så du skal kunne forstå engelsk for at kunne bruge denne APP. Forvent ikke at komme til at tale flydende Italiensk med App’en, men den giver dig en god begyndelse og introduktion til støvlelandets gloser.

Hent Duolingo til Apple ved at klikke her.

Hent Duolingo til Android ved at klikke her.

Duolingo blev officielt lanceret den 19. juni 2012. Ifølge Duolingos hjemmeside har man mere end 80 millioner brugere verden over. Værktøjet er blevet den mest populære måde at lære sprog online. Selskabet har mere end 40 ansatte på deres hovedkvarter i Pittburgh i Pennsylvania (USA).

Har du erfaring med Duolingo ?

Følg med på bloggen – få mit nyhedsbrev >>

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.