James Bond i Spectre-premiere på fredag

 

I går var der verdenspremiere på den 24. James Bond film SPECTRE i England og Irland. Fredag er der så premiere i Danmark. Jeg glæder mig meget til filmen, hvor vi skal se bilræs i Roms gader og Italienske Monica Bellucci på rollelisten.

Daniel Craig spiller for 4. gang rollen som superspionen James Bond. Den 47 årige brite kommer i denne film på sporet af den kyniske og kriminelle organisation SPECTRE, der sidst var med i Bond-filmen “Diamonds are forever” fra 1971. SPECTRE står for “SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion”.

Herunder kan du klikke dig til en kort film om bilerne i Roms gader. Bond kører i filmen i en spritny og specialbygget Aston Martin DB10.

Bond-baben Bellucci
Den Italienske model og skuespiller Monica Bellucci spiller rollen som Lucia Sciarra. 51-årige Bellucci er fra Citta di Castella i regionen Umbrien. Hun er måske mest kendt for rollen som Persephone i de 2 sidste Matrix-film fra 2003. Hun har også spillet rollen som Maria Magdalene i Mel Gibsons The Passion of the Christ. Bellucci har tidligere udtalt om hendes karakter i SPECTRE – en Italiensk enke med hemmeligheder. Faktisk spiller hun enke efter en lejemorder, som Bond har dræbt. Du kan se mere til Bellucci på hendes Facebookside, hvor hun har mere end 1,5 millioner likes.

SE OGSÅ: flere billeder fra optagelserne i Roms gader

Jesper Christensen med igen
Den danske skuespiller er med i hans 3. Bond-film. Det er igen i skurkerollen som Mr. White. Christensen har også medvirket i Casino Royale og Quantum of Solace.

Sam Smith synger temasangen
Writings on the wall er skrevet af Smith og hans samarbejdspartner Jimmy Napes. Det er den første Bond-temasang, skrevet af en brite. Smith har tidligere udtalt, at det er en af karrierens højdepunkter at få denne ære.

Herunder har du en godt 4 minutter lang trailer til filmen:

Ud over Italien kommer vi i filmen naturligvis til London. Men også til Østrig, Mexico og Marokko. Filmen varer 2 timer og 28 minutter. Den er instrueret af Sam Mendes, der også stod bag Skyfall.

God biograftur 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.