Ristorante La Famiglia i Via Gaeta er et sted, jeg er kommet siden min første tur til Rom. Grunden er nok, at jeg boede på hotel nær ved restauranten.

Spise i Rom – læs mine andre anbefalinger her

Sidenhen har restauranten undergået en større forandring inden for. Det er også ved at være nogle år siden jeg har besøgt stedet, da jeg bor forskellige steder rundt i byen, når jeg er i Den Evige Stad.

Lækker buffét
Lækker buffét hos La Famiglia

Lige efter 2. verdenskrig forlod de 2 brødre Antonio og Pietro hjembyen i bjergene i Abruzzo-regionen og drog vestpå til Rom. Her fandt de job som opvaskere. Efter mange års hårdt arbejde åbnede de to et lille trattoria, hvor de i mere end 40 år lavede lækkert mad til sultne Italienere og turister.

I dag er det Antonio og Pietros sønner Paolo og Fabrizio, der viderefører de stolte familietraditioner med at servere den bedste mad fra Lazio og Abruzzo-regionen.

Du finder La Famiglia her;

Via Gaeta 66 – tæt ved hovedbanegården Termini. Restauranten har åben hver dag kl. 12.15 – 23.00. Restauranten ligger op til Via Volturno, der fører til Termini.

RESTAURANTENS EGEN HJEMMESIDE: Ristorante La Famiglia

Andre gode restauranter i Rom

Ristorante Le Tavernelle
Ristorante Monte Arci
Pizzeria da Baffetto

Hvad er dit favorit spisested i Rom ?

Følg med på bloggen – få mit nyhedsbrev

Print Friendly, PDF & Email