Restauranten ligger i Via Castelfidardo 33. Det er ca. 10 minutters gåtur fra Stazione Termini, Roms hovedbanegård. Monte Arci ligger i et område, hvor der ikke er nogle af de større seværdigheder.

Jeg kender restauranten, da den ligger i det område, hvor min faste bopæl under mine ophold i Rom ligger. Monte Arci kom på blokken under mit første besøg i byen i 1999, og siden da har jeg altid besøgt den mindst 1 gang, når jeg er i byen.

Velkommen hos Monte Arci
Velkommen hos Monte Arci

TV-skærme ude og inde
Restauranten laver god Italiensk mad, inspireret fra Sardinien, til rimelige priser. Fint udvalg. Afslappet stemning og hyggelig betjening, lige efter min smag. Der er mulighed for at sidde inde og ude.

SE OGSÅ: Ristorante Le Tavernelle – tæt ved Basilica Santa Maria Maggiore

De har også TV-skærme både ude og inde og viser som regel aftenens fodboldkamp, selvfølgelig med et Italiensk hold, hvis man har lyst til at følge med der. Dog med lav eller uden lyd så der er mulighed for at tale sammen.

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.