Ristorante Le Tavernelle ligger på Monti-højen i Via Panisperna 48. Det er ca. 5 minutters gang fra Basilika Santa Maria Maggiore.

Restauranten har eksisteret siden 1870 og drives i dag af Mimmo og Franco. En restaurant jeg har besøgt rigtig mange gange.

Le Tavernelle ved mørkets frembrud

Le Tavernelle tilbyder et bredt udvalg på deres menukort. Her er mad for enhver smag. Og så er det en virkelig hyggelig restaurant, som er et besøg værd. Der er en fed stemning, som Mimmo, Franco og deres ansatte skaber her.

SE OGSÅ: Ristorante Monte Arci – tæt på hovedbanegården

Jeg vil anbefale, at du booker et bord, for at være sikker på at få plads. Der står ofte gæster i kø, for at komme ind i restauranten. Du booker nemt via hjemmesiden, der både er på engelsk og italiensk. Her finder du også menukortet.

Hvis du vil spise på ægte romersk maner, er det værd at vente til kl. 20-21. Restauranten har lukket om mandagen.

Aftenens menukort på Le Tavernelle

Væggene i restauranten er spækket med billeder, også af kendte personer, der har spist på restauranten. Du kan finde flere oplysninger på restaurantens egen hjemmeside. Du kan følge Le Tavernelle på facebook ved at søge på Le Tavernelle.

Skråt over for Le Tavernelle ligger en engelsk pub – Ai Tre Scalini i nummer 251, ganske hyggeligt sted.

Er du fan af kvalitetsprodukter fra Italien ?

Så er Det italienske køkken måske noget for dig.

De gode produkter og passionen for mad og vin er omdrejningspunktet for Det italienske køkken. Vi elsker Italien og italiensk mad: de lækre råvarer af høj kvalitet og de enkle og smagfulde retter. Men i Danmark savnede vi et alternativ til supermarkedernes massefremstillede industriprodukter.

Så vi har håndplukket et udvalg af udsøgte italienske vine og delikatesser fra mindre familievirksomheder, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og hvor passion og traditioner er en vigtig drivkraft.

Vi har rejst rundt i Italien for at prøvesmage produkter og besøge virksomheder, og vi har på vores ture nøje udvalgt virksomheder, der fremstiller kvalitetsprodukter.

Vi går efter det bedste af det bedste og leder efter produkter, der ikke findes på det danske marked. Vi er Kenneth og Mette Rem, der har boet 10 år i Rom. Vi har skrevet den kulinariske guide ´Smagen af Rom´, der udkom på forlaget Egolibris i 2016.

(Jeg har lavet en affiliate-aftale med Det italienske køkken. Den gør at jeg får en lille provision, hvis du foretager et køb via linket. Denne indtægt er med til at dække mine udgifter til bloggen samt for fortsat at give dig den bedste service i form af gode råd til din rejse. Dit køb bliver ikke dyrere, hvis du køber via mit link.)

Følg med bloggen

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.