Hjemmelavet italiensk is hører bare med til en ferie i Rom, hvis du spørger mig. Sådan er det bare.

Det er en skøn forfriskning på en varm sommerdag i den italienske hovedstad. En begrundelse for at hvile benene. Og så giver den lækre is ny energi til at se endnu mere af den historiske hovedstad.

Isbarer er en fast del af mine ture til Rom. Derfor deler jeg dem på denne blog, for at give dig inspiration til din tur.

Det glæder mig enormt, når dig som læser, kommer med en anbefaling til mig efter din tur til Rom. I dette blogindlæg har jeg modtaget en anbefaling på La Strega Nocciola, der ligger tæt ved Den Spanske Trappe. I en gade du ikke automatisk kommer igennem.

IS-TIPS TIL DIN FERIE: Masser af isbarer i Rom 

Især deres kanel-is er helt speciel. Dem jeg har fået anbefalingen fra, fik endda opskriften med sig hjem. Chokoladeisen var også et hit.

La Strega får også gode anmeldelser på Tripadvisor. En karakter på 4,5 ud fra pt. 794 anmeldser er meget fint. Så smut bare en tur forbi hasselnødde-heksen, som butikkens navn er, oversat til dansk. Bemærk heksens hat på billedet herunder.

La Strega Nocciola ligger tæt ved Den Spanske Trappe på Piazza di Spagna.  Gå mod syd ad Via di Propaganda til du kommer til Via della Vite – isbaren ligger i nummer 100. Via della Vite er 3. vej på din højre hånd, hvis du kommer til Piazza di Spagna fra Via dei Condotti. Du finder også La Strega i Firenze, hvis du er i Toscana på din ferie.

TUR-TIPS TIL DIN FERIE I ROM: Se Den Evige Stad fra toppen af en BUS

Hvad var din bedste IS-oplevelse i Rom ? Skynd dig at skriv til mig (info(@)forzaitalia.dk) – jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

Print Friendly, PDF & Email