Det Italienske landshold, populært kaldet “Gli Azurri”, er kommet i pulje D med England, Costa Rica og Uruguay. En svær gruppe hvor de azurblå nok er svag favorit foran Uruguay og England.

England
Italiens første kamp spilles mod England den 14. juni. Kampen spilles i Manaus i den nordlige del af Brasilien. Arena Amazonia har plads til 44.351 tilskuere.

England vandt sin VM-kvalifikationsgruppe foran Ukraine. Den tidligere FCK-træner Roy Hodgson er manden, der skal bringe England succes ved VM. England er med for 15. gang og blev verdensmester tilbage i 1966. Ved VM i 2010 blev holdet slået ud i 1/8-dels finalen af tyskerne.

LÆS OGSÅ: Få hele overblikket over den Italienske trup her

Costa Rica
Italiens anden kamp mod Costa Rica spilles den 20. juni. Den spilles i Recife i den østlige del af Brasilien, syd for Natal. Kampen spilles på Arena Pernambuco med plads til 45.425 tilskuere.

Costa Rica har deltaget ved VM 3 gange, senest i 2006, hvor man tabte alle kampe i indledende runde. Samme scenarie kan sagtens ske igen i Brasilien. De blev nr. 2 i kvalifikationsturneringen efter USA.

Uruguay
Sidste og måske afgørende puljekamp spilles mod Uruguay den 24. juni i Natal nord for Recife. Kampen afvikles på Estadio das Dunas med plads til 44.070 tilskuere.Uruguay havde en tung vej til Brasilien. Man blev kun nr. 5 i den sydamerikanske kvalifikation og måtte ud i playoff inden billetten var sikret. Ved seneste VM blev Uruguay nr. 4 efter nederlag i semifinalen til Holland. Uruguay er med for 12. gang og har vundet 2 VM-titler.

LÆS OGSÅ: Italiens VM-historie fra 1930 – 2010

Så er der afgang til VM fra Rom;

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.