Under vores ophold i Sorrento i september 2014 boede vi på Hotel Club. Hotellet har 58 værelser.

Det lille og hyggelige hotel er familiedrevet. Og det mærker du tydeligt under opholdet her. Sønnen Mario ejer hotellet og hans far Luigi og bedstefar Franco deltager aktivt i driften af hotellet, sammen med den øvrige familie. Se flere billeder nederst i artiklen.

Velkommen hos Hotel Club
Velkommen hos Hotel Club i Sorrento

Alle på Hotel Club er hjælpsomme, og ønsker, at du skal få det bedste ophold. Du møder familien fra morgen til aften, i receptionen, i baren eller i restauranten.

Især bedstefar Franco er en meget charmerende Italiensk mand, man kun kan holde af. Han ved hvordan, kunderne skal behandles, især de kvindelige, der lige skal have et kys på hånden, til morgenmaden. En sang til aftensmaden i en fyldt restaurant er en anden af hans kompetencer.

SE OGSÅ: Miniguide til Sorrento

Hotel Club

Hotel Club ligger i Via Cappuccini 14 i Sant’Agnello. Det er en sidevej til Corso Italia der fører ind til Sorrento. Corsoen er en forholdsvis smal vej i forhold til, at det er en hovedvej. Eller også er den smal i forhold til det store antal biler, scootere, busser mv.

Flere steder er fortovene nærmest ikke eksisterende. Så man skal tage sig iagt, inden man begiver sig på gå-ben de 20 minutter, turen tager ind til det skønne centrum. Ellers anbefales det at tage bussen. Du køber billetter i “Tabacchi”-butikkerne eller i barerne. I september 2014 købte vi billetter til 1,30 Euro, der gælder i 60 minutter.

Du har gratis WIFI på hotellet. Se koden i receptionen.

Hotel Club Sorrento
Via Cappuccini 14
80065 Sant’Agnello

Hotellets egen hjemmeside: Hotel Club Sorrento

Følg med på bloggen – få mit nyhedsbrev >>

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.