Kaffens A Roma

Under dit ophold i den italienske hovedstad er det vigtigt, at du under dig selv at bruge tiden på andet end seværdigheder. Det er vigtigt at nyde det søde liv eller “la dolce vita” som det hedder på de kanter.

For mig betyder det fx. at sætte mig ned på en bar, nyde min kop kaffe og bare nyde og slappe af. Følge med i hvad der sker omkring mig, bare se og suge til mig. Se på lokale romere der sidder på baren og diskuterer gårsdagens fodboldkamp ude på Stadio Olimpico, valget eller andre af de daglige udfordringer. Samtidig kan jeg måske følge med i den nogle gange hidsige trafik, biler der dytter, lyden af ambulancer, politiet osv…Det er for mig også Rom, og de ting jeg gerne tager med mig hjem efter endnu et ophold i den evige stad.

Jeg har lavet en artikel med 3 af mine favorit kaffebarer i Rom. Klik her for at komme til artiklen. Skriv gerne en kommentar eller til info@forzaitalia.dk, hvis din favorit ikke er med på listen og du gerne vil dele den med andre læsere.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.