| |

Dagens Rom og masser af kort

Jeg er kommet til kort – masser af kort. Mere om den historie om lidt.

AS Roma ser sig ikke tilbage i øjeblikket. Hovedstadsklubben har nu vundet 8 kampe i træk i den bedste italienske fodboldrække. Det skete efter sejren fredag aften over Napoli. Kun Juventus og Milan har præsteret det tidligere og de er efterfølgende blevet mestre !!..

Ellers er det helt andre udfordringer der har præget Rom i dag. Op imod 50.000 mennesker meldes til demonstrationer rundt omkring i byen. Nogle steder skriver de op mod 100.000. Der demonstreres mod nedskæringer og besparelser. Mange butikker holder lukkede af frygt for ballade. Masser af politikfolk er derfor på gaderne i byen.

Og så skete der også noget i Milano i dag. Her modtog Silvio Berlusconi sin dom – 2 års udelukkelse fra offentlige erhverv, som følge af skattesagen. Hvad det så reelt kommer til at betyde, må tiden vise.

Masser af Rom-kort

Tilbage til kortene fra begyndelsen af dette indlæg. Jeg har på det seneste lavet en del miniguides til Rom. Folk har spurgt mig, hvad man bare skal se, under besøget i den dejlige by. Jeg spurgte alle, om de ville tage nogle bykort med hjem til fremtidige guides. Det har så vist sig at alle, ja alle har taget kort med hjem, hvilket du så kan se på billedet herunder. Der er rigtig mange, dejligt 🙂

 

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.