Biscotti er klassiske Italienske småkager, som findes i flere varianter. De kendes også under navnet cantucci.

Denne opskrift giver 60-70 småkager.

Arbejdstid: 1 time og 30 minutter.

Lækre Italienske mandelkager
Lækre Italienske mandelkager

Disse varer skal du bruge:

300 gram hvedemel
200 gram hakkede mandler ( et sted mellem fint og grofthakkede)
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
50 gram smør
150 gram sukker
2 æg
Revet skal fra 1 appelsin

Brug for tips til ferien i Rom ?

Jeg har skrevet en e-bog hen over vinteren 2019. Med disse oplevelser følger du ikke bare i fodsporene på alle andre turister. Klik på billedet herunder og læs mere.

Klik på billedet og læs om min e-bog om Rom.

Sådan gør du:

  1. Opvarm ovnen til 175 grader.
  2. Bland smør, sukker og æg til massen er skummende.
  3. Bland herefter hvedemel, bagepulver, salt og skal fra appelsinen.
  4. Melblandingen blandes i æggemassen under omrøring. De hakkede mandler tilsættes.
  5. Rør blandingen sammen med en ske, til den samler.
  6. Del dejen i 3. Rul hver del så den ca. fylder den lange side af din bageplade.
  7. Placér rullerne på bagepladen. Tryk rullerne, så de bliver fladere og bredere.
  8. Bag i forvarmet ovn i ca. 30 min. til brødet er fast og begynder at få farve.
  9. Tag pladen ud og lad kagerne stå og hvile i 10-15 min.
  10. Skær kagestængerne ud i ca. en fingers bredde. Vi fandt det nemmest at bruge en brødsav, da den savede mandlerne fint over.
  11. Vend kagerne om på skærefladen.
  12. Sæt pladen tilbage i ovnen og bag herefter kagerne ca. 10 min. på hver side til de er gyldne og sprøde.
Rullerne med tryk – klar til ovnen

Hang til flere til italienske lækkerier ?

Hvis du som jeg er fan af lækkerier fra støvlelandet, vil jeg gerne slå et slag for Det Italienske Køkken, som jeg har indgået en aftale med. De har nemlig et stort udvalg af italienske lækkerier som fx. olier, vin og pasta. Klik herunder og læs mere. Hvis du klikker på banneret og køber på hjemmesiden, får jeg en mindre provision. Den bruger jeg til at udvikle bloggen.

Småkagerne efter 30 min. i ovnen

Opbevar dine biscotti i en kagedåse – husk at enderne er smagsprøver 🙂

GOD FORNØJELSE.

Andre Italienske retter her på bloggen:
Nem Frokost: Italiensk inspirerede panini
God sauce eller dressing: Grøn pesto a la Genovese
Kulsvierkonens pasta: Spaghetti Carbonara

Det færdige resultat – velbekomme

Følg mig på bloggen

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments

  1. Det tog længere tid – har ikke et rivejern eller en hakker, så det blev med en kniv.
    Havde heller ikke bagepulver, så jeg brugte 1 tsk. tørgær og lod dejen hæve 3 kvarter før tilsætning af mandlerne – fulgte derefter opskriften – de smager fortræffeligt!

    1. Hej Peter
      Mange tak for din kommentar.
      Godt at høre, at du på din måde fik fortræffelige småkager ud af det. De er bare lækre !

      VH.
      Henrik,
      ForzaItalia.dk

Skriv et svar til Peter Christensen Parbst Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.