På denne side finder du beskrivelser af de største seværdigheder i Rom.

Læs beskrivelser af Vatikanet, Colosseum, Engelsborg, Coppedé-kvarteret og katakomberne – Forslag til oplevelser på din ferie i Rom.

SKAL – SKAL IKKE – købe billetter hjemmefra ? – læs mere her

Peterskirken og Peterspladsen
Vatikanmuseerne i Vatikanet
Romerrigets største amfiteater – Colosseum
Engelsborg - Castel Sant'Angelo
Engelsborg – Castel Sant’Angelo
Coppedé-kvarteret
Katakomberne i Rom

Har du oplevet Rom med en åben bus ?

Big Big er tilbage på gaderne i Rom. Det er en nem og afslappende måde at se Roms seværdigheder – mens du hviler de trætte ben. Der er flere af den slags busselskaber i Rom.

Her vil jeg anbefale BigBus Rome, der tilbyder 10% rabat, hvis du køber billetten online. Her kan du hoppe af og på bussen, så længe billetten gælder. Hvis du køber billetten via linket til BigBus Rome sparer du 10 % – samtidig giver dit køb en lille provision til driften af denne blog. Din billet bliver ikke dyrere (REKLAMELINK).

Big Bus Rome

Har du booket transfer fra lufthavnen ?

Har du styr på, hvordan du kommer ind til Rom ude fra lufthavnene ? Her vil jeg anbefale Terravision, der kører både til Ciampino og Fiumicino. Klik på billedet herunder og køb din billet. Hvis du køber via linket modtager jeg en mindre provision, som jeg bruger til at udvikle bloggen. Tak. 

Har du styr på, hvordan du kommer ind til Rom ude fra lufthavnene ? Her vil jeg anbefale Terravision, der kører både til Ciampino og Fiumicino. Klik på billedet herunder og køb din billet. Hvis du køber via linket modtager jeg en mindre provision, som jeg bruger til at udvikle bloggen. Tak.

Følg med på bloggen – få mit nyhedsbrev

Få endnu flere tips til Rom – køb mine e-bøger >>

Print Friendly, PDF & Email