|

Alt om transport i Rom

 

(FOTO: Fiat 500 ved Tiberen i Rom)

Formålet med min blog er at hjælpe dig til det bedste ferieophold i Rom. Her på bloggen deler jeg min egen viden og erfaring gennem mange ophold i Rom og Italien gennem efterhånden mange år.

Den sidste tid har jeg været igang med at opdatere mine sider omkring alt transport i Rom. I dette blogindlæg har jeg derfor samlet alle links til den viden, du har brug for at komme rundt i Rom.

Herunder kan du læse mere om Roms 2 lufthavne. Det er en af de 2 lufthavne, hvor du lander uanset hvorfra i Danmark du flyver.

ROMS 2 LUFTHAVNE: Læs om Fiumicino og Ciampino

Der er mange muligheder for at komme fra lufthavnene ind til Rom. Herunder kan du læse om forskellene i de 2 lufthavne og se hvilke muligheder der er, der hvor du lander. Jeg har gennem en del år taget bussen fra lufthavnene.

TIL OG FRA LUFTHAVNENE: Kæmpe guide med transportmulighederne

Fra lufthavnene ender mange turister på Roms Hovedbanegård og skal herfra videre til hotellet. I blogindlægget herunder har jeg beskrevet banegården og mulighederne der.

ROMS HOVEDBANEGÅRD: Læs om Stazione Termini med mere

Når du så skal på sightseeing i byen er der mange muligheder for at komme rundt. Jeg plejer selv at gå en del, for ikke at få glip af en en stemning i en lille gade fra en attraktion til den næste. Benene bliver dog trætte og her er den offentlige transport genial og jeg synes generelt at den fungerer fint med busser og metro. Læs videre herunder.

TRANSPORT RUNDT I ROM: Læs om bus, metro, sporvogn og turistbusser

Jeg forsøger hele tiden at holde siderne opdaterede – oplever du alligevel at din oplevelse er anderledes end beskrevet vil jeg rigtig gerne høre fra dig, så skriv gerne i kommentarfeltet herunder eller send en mail til info(@)ForzaItalia(.)dk

Husk at dele artiklen, hvis nogle af dine venner snart skal en tur til Rom -:)

 

PASSION FOR ROM OG ITALIEN: Læs mere om ForzaItalia.dk

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.