Gratis apps til Rom
Forzaitalia.dk anbefaler

7 gratis apps til din ferie i Rom

I dette blogindlæg kan du læse om 7 gratis apps, der kan være med til at forbedre din ferie i Rom. Guiden kan være med til at “appgradere” din tur, så du oplever nye sider af den Italienske hovedstad. Det er apps, som jeg selv bruger og håber også du kan få gavn af dem.

APP om Roma Capitale og Roma Pass

Roma Capitale
Brug denne app til at finde seværdigheder og events rundt i byen. De vigtigste ting er skrevet ind på et kort, så de er nemme at finde. Endvidere kan du finde overnatningsmuligheder, restauranter og mange andre nyttige informationer.

APP Ulmon mobilt kort over Rom

Ulmon
Rome Travel Guide and offline City Map er løsningen for dig, som ikke gider gå rundt med et bykort i papir og ligne en turist. app’en viser dig også seværdigheder, hoteller mv. på kortet. Du har også mulighed for at oprette en profil og rate og gemme dine favoritter. Her er også kort over metroen.

APP om Roms zoologiske have bioparco

Bioparco di Roma
Bliv klogere på Roms zoologiske have, der ligger i den nordlige del af Villa Borghese. Den giver dig alle de oplysninger du har brug for før og under opholdet i zoo. Kort over haven, dyrene og praktiske oplysninger.

APP om museerne i Rom

Musei di Roma – hent APP
Hold dig opdateret om 20 muséer i Rom, samlet i denne app. Events og læs om musérne – en must app for dig, der gerne vil udforske Roms mange muséer.

VIL DU LÆRE ITALIENSK: Læs om Duolingo her

APP om Roms lufthavne

Roms lufthavne – hent APP
Find relevant information, fx.  om hvordan du finder rundt i lufthavnene i Ciampino og Fiumicino. Find information om afgange og ankomster. (eng.) Scoll ned i bunden i link for at finde apps.

APP til den offentlige trafik i Rom

Muoversi a Roma
Hjælp til at finde rundt i Rom med den offentlige trafik (eng/italiensk). Planlæg din tur, søg efter buslinier, søg efter pladser, og så har app’en et kort, da kan bruge som et gammeldags papirkort. Super god app.

Roms "nasoni" vandkilder med rent vand

I nasoni di Roma – hent APP
Rom har mere end 2000 nasoni – vandhaner med frisk og rent vand, som du gratis kan fylde i din drikkedunk. Denne app giver dig en oversigt over alle nasoni i den Italienske hovedstad.

Bruger du en app i Rom, der ikke er på listen ? Del den her på siden med andre fans af Rom.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.