Italienske panini er en nem og hurtig frokost. Mange italienske barer og caféer har dem i alle afskygninger. Du finder dem også typisk på forskellige markeder.

Caféerne har dem typisk i en glasmontre, så du let bliver fristet, når du går forbi på gaden. Du finder dem også i de rullende “pølsevogne”.

Italienske panini
Det færdige resultat – lækre Italienske panini

Konceptet er således. Du vælger den med det indhold, du ønsker. Herefter varmes den på en bordgrill. Og vupti er der frokost 🙂

Kage til kaffen?: Italienske biscotti mandelsmåkager

Herunder får du to forslag til opskrifter, som du nemt selv kan lave. Selvfølgelig inspireret og med produkter fra støvlelandet.

Alle billederne på siden er fra vores eget køkken. Så kan du se, hvordan vi gjorde, da vi lavede en virkelig skøn italiensk frokost.

BRUG FOR MERE INSPIRATION ?: Prøv Spaghetti Amatriciana

Panini numero UNO

Panini-brød fra Hatting (Jeg har modtaget mange forespørgsler om disse brød fra læsere her på bloggen. Noget tyder på, at de er udgået. Jeg købte dem i Rema 1000)
Frisk mozzarella
Grøn pesto
Stegt kylling

Panini numero DUO

Panini-brød fra Hatting
Revet mozzarella
Skinke fra Friuli-regionen i NordItalien
Grøn pesto
Stegt peberfrugt i strimler

Endnu mere italiensk mad – få mit nyhedsbrev og følg med >>

Inspiration til din ferie i Rom – tjek mine e-bøger her >>

Andre artikler her på bloggen

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.