Nemme Italienske panini

 

Italienske panini er en nem og hurtig frokost. Mange Italienske barer og caféer har dem og du finder dem også på forskellige markeder. Caféerne har dem typisk i en glasmontre, så du let bliver fristet, når du går forbi på gaden. Du finder dem også i de rullende “pølsevogne”.

Italienske panini
Det færdige resultat – lækre Italienske panini

Konceptet er således, at du vælger den med det indhold, du ønsker, hvorefter de varmer den på en bordgrill. Og vupti er der frokost 🙂

Herunder får du 2 forslag til opskrifter, som du nemt selv kan lave. Selvfølgelig inspireret og med produkter fra støvlelandet. Billederne på siden er fra eget køkken i forbindelse med fremstillingen af en virkelig skøn Italiensk frokost.

BRUG FOR MERE INSPIRATION ?: Prøv Spaghetti Amatriciana

Panini nr. UNO

Panini-brød fra Hatting
Frisk mozzarella
Grøn pesto
Stegt kylling

Panini nr. DUO

Panini-brød fra Hatting
Revet mozzarella
Skinke fra Friuli-regionen i NordItalien
Grøn pesto
Stegt peberfrugt i strimler

Klik på linket herunder og få mere inspiration til flere lækkerier fra det italienske køkken. Italien for feinschmeckere. Denne webshop har håndplukket vine og specialiteter af højeste kvalitet fra familievirksomheder, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og hvor passion og traditioner er en vigtig drivkraft.

Jeg har lavet en affialiate-aftale med Det Italienske Køkken, der gør at jeg får en provision, hvis du foretager et køb via linket herunder. Denne indtægt er med til at dække mine udgifter til bloggen samt for fortsat at give dig den bedste service i form af gode råd til din rejse. Dit køb bliver ikke dyrere, hvis du handler via mit link herunder.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *