Guide til køb af billetter online til seværdigheder i Rom

 

Nogle har det bedst med at planlægge alt på forhånd.

Det er en fordel at købe billetter hjemmefra til seværdigheder i Rom. På den måde undgår du de lange køer. Du sparer også tid og frustrationer over at vente i den romerske varme.

Omvendt har andre det bedst med at være total impulsiv og planlægge, som dagen skrider frem.

Ender du i de lange menneskekøer, er det en god idé at have noget vand, spise og måske en bog eller en guide til den seværdighed, du skal ind og opleve.

I denne artikel har jeg fokus på hjemmesider, hvor du kan booke seværdigheder i den Italienske hovedstad.

Colosseum, Foro Romanum og Palatinerhøjen

Coopculture.it tilbyder en lang række seværdigheder og oplevelser i Rom. Og en lang række andre byer i Støvlandet. Du kan booke billet til Colosseum. Billetten gælder også til Foro Romanum og Palatinerhøjen. Den gælder i to dage fra det tidspunkt, den er stemplet. Billetten gælder 1 adgang til hver af de tre seværdigheder.

På Coopculture finder du også billet til Caracallas Termer, Quirinale-paladset og en lang række specialudstillinger.

Kig ind på siden og lad dig inspirere.

Peterskirken og Vatikanmuseerne

Viator.com tilbyder billetter til forskellige typer af oplevelser. Du finder guidede ture til fx. Peterskirken og de Vatikanske Museer.

Bemærk at du ikke skal have billet for at komme ind i Peterskirken. Den er gratis at besøge.

Du kan også købe billet til Hop on/off-turistbusser. Se byens seværdigheder fra en bus og hør om dem undervejs via en audioguide.

Du finder også ture, hvis du ønsker en udflugt uden for Rom, fx. til Pompeji og Amalfikysten.

(Reklamelink – hvis du klikker på linket og køber din billet her, får jeg en lille provision, der er med til at udvikle bloggen – billetten bliver ikke dyrere for dig.)

Vatikan Museerne er en fantastisk oplevelse, som jeg virkelig vil anbefale dig. Om det så er det eneste museum, du besøger på din tur.

På siden kan du også købe billet til Vatikan-haverne og andre oplevelser i Vatikanstaten. Du kan også booke en guidet togtur til Pavens sommerresidens i Castel Gandolfo, der ligger i Albanerbjergene syd for Rom.

Det er også i Vatikan Museerne, du finder det berømte Sixtinske Kapel, hvor kardinalerne er lukket inde, når der skal vælges ny pave.

Tag en slapper – se Rom fra en bus

Big Bus Rome er en idé, hvis du ønsker at se byen fra en bus. Mange foretrækker at gøre det den første eller anden dag i byen og så derudfra vælge, hvad man vil se nærmere på de næste dage.

Selvom jeg har været i Rom mange gange, kan jeg stadig finde på at tage busserne, for jeg oplever altid noget nyt på rundturen samt at jeg får den bonus, at jeg hviler mine ben. Og så kan du hoppe af op på busserne, som det passer dig inden for den tid billetten gælder.

(Reklamelink – hvis du klikker på linket og køber din billet her, får jeg en lille provision, der er med til at udvikle bloggen – billetten bliver ikke dyrere for dig.)

Rabatkort til seværdigheder og offentlig trafik

Roma Pass er et pas der gælder til seværdigheder samt offentlig trafik i 2 eller 3 dage. Her er der både gratis adgang og rabat på billetter.

Klik på linket og læs videre, hvor jeg beskriver Roma Pass.

Roms Google

060608 er en hjemmeside, hvor du kan søge på alt om Rom. Søg. fx. på en seværdighed og bliv guidet videre til seværdighedens egen hjemmeside, hvor du kan læse mere om booking mv.

Jeg håber, at du finder inspiration til planlægningen af din ferie i Rom.

Planlægger du din ferie – eller er du den impulsive type ?

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *