Biscotti – Italienske mandelsmåkager

 

Biscotti er klassiske Italienske småkager, som findes i flere varianter.

De kendes også under navnet cantucci.

Denne opskrift giver 60-70 småkager.

Arbejdstid: 1 time og 30 minutter.

Lækre Italienske mandelkager
Lækre Italienske mandelkager

Vi brugte disse varer:

300g hvedemel
200g hakkede mandler ( et sted mellem fint og grofthakkede)
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
50g smør
150g sukker
2 æg
Revet skal fra 1 appelsin

Sådan gør du:

  1. Opvarm ovnen til 175 grader.
  2. Bland smør, sukker og æg til massen er skummende.
  3. Bland herefter hvedemel, bagepulver, salt og skal fra appelsinen.
  4. Melblandingen blandes i æggemassen under omrøring. De hakkede mandler tilsættes.
  5. Rør blandingen sammen med en ske, til den samler.
  6. Del dejen i 3. Rul hver del så den ca. fylder den lange side af din bageplade.
  7. Placér rullerne på bagepladen. Tryk rullerne, så de bliver fladere og bredere.
  8. Bag i forvarmet ovn i ca. 30 min. til brødet er fast og begynder at få farve.
  9. Tag pladen ud og lad kagerne stå og hvile i 10-15 min.
  10. Skær kagestængerne ud i ca. en fingers bredde. Vi fandt det nemmest at bruge en brødsav, da den savede mandlerne fint over.
  11. Vend kagerne om på skærefladen.
  12. Sæt pladen tilbage i ovnen og bag herefter kagerne ca. 10 min. på hver side til de er gyldne og sprøde.
Rullerne med tryk – klar til ovnen

 

Småkagerne efter 30 min. i ovnen
Det færdige resultat – velbekomme

Opbevar dine biscotti i en kagedåse – husk at enderne er smagsprøver 🙂

GOD FORNØJELSE.

Klik på linket herunder og få mere inspiration til flere lækkerier fra det italienske køkken. Italien for feinschmeckere. Denne webshop har håndplukket vine og specialiteter af højeste kvalitet fra familievirksomheder, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og hvor passion og traditioner er en vigtig drivkraft.

Jeg har lavet en affialiate-aftale med Det Italienske Køkken, der gør at jeg får en provision, hvis du foretager et køb via linket herunder. Denne indtægt er med til at dække mine udgifter til bloggen samt for fortsat at give dig den bedste service i form af gode råd til din rejse. Dit køb bliver ikke dyrere, hvis du handler via mit link herunder.

Andre Italienske retter:
Nem Frokost: Italiensk inspirerede panini
God sauce eller dressing: Grøn pesto a la Genovese
Kulsvierkonens pasta: Spaghetti Carbonara

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Biscotti – Italienske mandelsmåkager

  1. Det tog længere tid – har ikke et rivejern eller en hakker, så det blev med en kniv.
    Havde heller ikke bagepulver, så jeg brugte 1 tsk. tørgær og lod dejen hæve 3 kvarter før tilsætning af mandlerne – fulgte derefter opskriften – de smager fortræffeligt!

    1. Hej Peter
      Mange tak for din kommentar.
      Godt at høre, at du på din måde fik fortræffelige småkager ud af det. De er bare lækre !

      VH.
      Henrik,
      ForzaItalia.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *